sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Makuuhuoneen ja vierashuoneen vaihdos

Tervehdys pitkästä aikaa!

Taakse jäänyt talvi sekä kevät ovat olleet sen verran kiireiset, että bloggaaminen on jäänyt hetkeksi unholaan. Jospa tässä kesän aikana saisin hieman kirjoiteltua kuulumisia ja kerrottua mitä olemme ehtineet kotona touhuamaan.
Keväällä päätimme muuttaa makuuhuoneemme ja vierashuoneen paikkaa keskenään. Entinen vierashuone oli monessa mielessä hankala, kun huone on olohuoneen ja perimmäisen huoneen välissä (läpikulkutila). Tila on todella haastava kalustaa, koska tilassa on kolme oviaukkoa + liukkarin takana oleva vaatehuone. En ole koskaan ollut täysin tyytyväinen olohuoneesta käsin olevaan näkymään.

Ajatus vierashuoneen muuttamisesta makkariksi oli ollut pitkään mietinnässä ja kun sain ideaani vahvistusta ystävältäni (+perusteltua miehelle että idea toimisi), laitoimme hihat heilumaan! Kun olimme saaneet kalusteet paikoilleen, totesin vain miksi emme olleet hoksanneet tätä aiemmin? :D

Näkymä olohuoneesta käsin on nyt huomattavasti kauniimpi! Huone pääsee paremmin oikeuksiinsa ja neliöt hyötykäyttöön.Kalusteet siirsimme vanhasta makuuhuoneesta. Ainut uusi hankinta huoneeseen on uusi kattolamppu, Ikean Krusning, joka sopii täydellisesti makuuhuoneen tunnelmaan.


Päätyseinään halusin saada jotain väriä ja ilmettä. Huoneen seinät on lasikuitutapettia, jota ei noin vaan irroitella. Mietin läpi eri vaihtoehdot seinän käsittelyyn ja päätin kokeilla antiikkilaastia. Levitin sen tarkoituksella epätasaiseksi, elävän näköiseksi. Yksi käsittelykerta riitti. Päälle kaksi kerrosta harmaata maalia. Tykkään kovasti lopputuloksesta!


Makkarin ja kylppärin väliin vaihdettiin lasiovet, sillä edelliset tavalliset väliovet oli jo aivan kupruilla kosteudesta. Tämä toi kivasti ilmavuutta huoneeseen. Tilassa oleva vaatehuone muutettiin varastotilasta meidän vaatesäilytykseen. Laittelen siitä postausta heti kun ennätän. Siitä tuli ihan super!

Huonetilojen vaihtaminen on ollut ehdottomasti paras muutos kevään aikana! Vanhasta makuuhuoneesta saatiin monitoimihuone, joka toimii niin vieras- elokuva- kuin työhuoneenakin. Tarkoitus raapustaa tästäkin jossain vaiheessa.

Aurinkoista alkukesää!

3 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa ❤️
  Ihana muutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni!! <3 Katsotaan, josko saisin aktivoitua itseni bloggaamisen suhteen :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Kiva harmoninen väritys makkarissa 🙂❤

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3