sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Ihastuttava, jouluinen Pökkylän Punanen Tupa
 Vierailimme viime sunnuntaina Pop-bloggareiden kanssa Luohualla sijaitsevassa Pökkylän Punasessa Tuvassa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun itse pääsin käymään täällä. Paikka on todella ihastuttava, täällä huokuu lämminhenkinen ja kodikas tunnelma!

Iltapäivä Pökkylän Punasella Tuvalla kului nauttien ihanista jouluisista herkuista, toistemme seurasta sekä sisustusshoppailusta. Tilausravintolassa on aivan omalaatuinen, rauhallinen tunnelma. Täällä ei voi olla viihtymättä! Paikka tarjoaa upeat puitteet esim. pikkujouluille tai hääjuhlille.


 Alkupalojen ja pääruuan jälkeen pääsimme ihastelemaan saman katon alla olevaa sisustuspuotia. Se oli rakennettu niin jouluisaksi! Toinen toistaan kauniimpia asetelmia, silmäniloa riitti vaikka ja kuinka. Pienen puodin sai kiertää useamman kerran ja aina löytyi jotain uutta. Tämä on siis paikka, jonne tullessaan kannattaa varata aikaa!

Itselleni tarttui mukaan pari tyynynpäällistä, keittiöpyyhe sekä koristesulka. Monta juttua jäi kaivelemaan, erityisesti suositut Jeanne d' Arc living Vintage Paint kalkkimaalit, joita pitäisi päästä testailemaan.


Sisustusshoppailun jälkeen saimme nauttia vielä maittavat kahvit. Paikka lumosi minut täysin, tänne on päästävä pian uudestaan! Matkaa Oulusta tulee noin 67 km ja ehdottomasti kannattaa tulla vähän kauempaakin ihastelemaan Tuvan tunnelmaa.

Sydämelliset kiitokset Pökkylän Punaselle Tuvalle sekä blogisiskoille kivasta iltapäivästä! Mukana minun lisäkseni olivat:

 

3 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista sanoistasi ja hienoista kuvista <3 Tervetuloa toistekkin :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä! Tuolla pitää joskus käydä :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kauniit kuvat ja mukavan näköinen paikka! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3