perjantai 7. lokakuuta 2016

Säkkituolit ja yleisilmettä poikien huoneesta
Siitä asti, kun saimme poikien huoneessa kiipeilyseinän valmiiksi ja puolapuut paikoilleen, olen etsinyt sopivaa ratkaisua pehmusteeksi lattialle. Alkuun pidimme tavallista irtopatjaa seinän edustalla. Sisustajan silmä on tietenkin tarkka tämänkin asian suhteen, eikä patja ollut se paras (lue=esteettisesti miellyttävä) vaihtoehto. Törmäsin jossain Roomoxin mainokseen ja klikkasin heidän kotisivuille. Heureka - se oli siinä! Hyvännäköinen, toimiva sekä myöskin edullinen vaihtoehto. Miksi en ollut aiemmin hoksannutkaan säkkituoleja?

Päädyin tilaamaan kaksi Junior-kokoista säkkituolia, jotka olivat mitoiltaan just passelit kiipeilyseinän alle. Koko on reilu, 130x100 cm. Värivalikoima ilahdutti suuresti, vaihtoehtoja oli useita. Päädyin laivastonsiniseen, sillä sitä löytyi jo entuudestaankin huoneesta. Tilasimme samalla myös tytölle oman säkkituolin, vaaleanpunaisena.

Säkkituolit on olleet kovassa käytössä ja ovat todella vahvaa tekoa! Toimivat hyvänä pehmusteena lasten kiipeillessä ja näissä on mukava istuskellakin. Tuolit on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja näitä voi käyttää myös ulkona. Kesällä heitimme nämä pari kertaa pihalle, toimivat siellä aurinkotuoleina. Tuolit siirretään välillä olkkariin esim. leffan katselun ajaksi. Lapsillakin on näppärä siirrellä näitä sinne missä niitä tarvitsee. Ja hox, tämä ei ole maksettu mainos, vaan haluan antaa positiivista palautetta hinta-laatusuhteeltaan hyvästä tuotteesta :)Kesällä käydessämme Ikeassa mukaamme tarttui kuvassa näkyvä Helmer laatikosto. Edullinen, kivan näköinen laatikosto, jota on helppo siirrellä pyörien ansiosta. Heräteostos, mutta hyvä sellainen. Tämän tyyppistä olimme nimittäin jo jonkin aikaa etsineet. Laatikostossa on hyvä tila piirustustarvikkeille sekä luetuimmille iltasaduille. Ostimme samanlaisen laatikoston myös tytön huoneeseen (siitä kuvaa myöhemmin). Muutoin poikien huoneessa ei ole tehty muutoksia tai uusia hankintoja. Ideoitahan toki aina on ;)
Merellinen teema, joka remontin myötä valittiin, miellyttää edelleen kovasti. Ihanan raikas ja erilainen talon muun sisustuksen suhteen. Siniseen olen tykästynyt sen verran muutoinkin, että sitä tulen lisäämään hitusen muuallekin (terassilta tätä jo löytyykin).

Kivaa viikonloppua teille toivotellen,

5 kommenttia:

 1. Ihana huone! Voi että kun mietin miten omat lapsoset tykkäis :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Meillä kans ollut poikien mieleen :)

   Poista
 2. Ihana poikien huone ja kiva tuo merellinen teema <3 Vitsi toi kompassimatto on ihana,minäkin sellaisen tilasin mutta sain väärän koon ja kun odotin että saisin isomman koon ne olikin loppu :( Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta ja viihtyisältä näyttää huone! Lapset tykkäävät varmasti 😊 Säkkotuolit ovat käteviä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3