maanantai 24. lokakuuta 2016

Kartell Dune tarjotin
Olen jo vuosia ihastellut Kartellin huonekaluja ja sisustustuotteita. Niissä on jotain, mikä viehättää. Harva tuote pysyy vuosienkin jälkeen edelleen haavelistalla. Vaikka sisustusmakunikin on muuttunut vuosien aikana, ei se ole silti vähentänyt kiinnostustani Kartellin tuotteisiin.

Ensimmäinen toteutunut Kartell-haave oli Masters tuolit, jotka hommasimme keittiöön. Ne ovat ehdottomasti yksi lempparijutuistani kotonamme. Kesällä kävin Oulun Spaziossa ja päätin hommata Kartellin Dune tarjottimen. Pidin sitä alkuun keittiön pöydällä, koska sopi kivasti tuolien kaveriksi. Tarjotin osoittautui pöydälle hieman liian isoksi, joten päätin etsiä sille paremman paikan.

Olkkarissa olevat Ikean Malmit ovat kaivanneet jotain piristystä, tänne tarjotin oli omiaan. Tarjotin on sen verran iso, että tähän saa tehtyä runsaammankin asetelman. Keräsin tarjottimelle mm. Tine K:n tuikkuja, jotka ovat kyllä oiva pari tälle kauniille tarjottimelle.Muita Kartell haaveita on mm. Bourgie-pöytävalaisin ja Stone-jakkara. Molemmille olisi jo paikka valmiina, katsotaan milloin saan nämä haaveet toteutettua. Löytyykö sinulta jotain Kartell haaveita tai oletko mahdollisesti jo toteuttanut niitä?

Kivaa alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Eilen näin kullanväriset Kartellin tuolit kahvilassa.Olivat kyllä hyvät istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultaiset Masterssit on kyllä ihanat! <3 Sellaisesta itsekin haaveilen, mutta luulen että jää hinnan vuoksi toteuttamatta.. Istumisen suhteen parhaat mahdolliset :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Minä haaveilin pitkään Kartellin Jolly pöydistä yöpöydiksi ja muutaman vuoden ne on ehtinyt meillä olemaankin. Nyt taas tuntuu, että voisi olla aika jo vaihtaa, mutta en kuitenkaan raaski luopua niistä... Tämä naisena oleminen on kauhean vaikeaa, kun mieli muuttuu jatkuvasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! <3 Kuulostaa tutulta, noinhan se menee useiden sisustustuotteiden ja huonekalujenkin kanssa. Niinkuin tekstissä mainitsin, Kartellin tuotteet on mulla pysyneet vuodesta toiseen haavelistalla, innostus ei heti näytä laantuvan.

   Vinkkaahan mulle, jos päätät joskus luopua Jolly-pöydistä, voisin kiinnostua ostamaan ;)

   Poista
 3. ihastuttavia kuvia <3
  Ne teidän tuolit onkin aivan täydelliset, siitähän ei pääse mihinkään <3
  ja toi tarjotin on kyllä aivan samaa luokkaansa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! <3 Tuolit on kyllä niin ihanat ja pitkään ehdin niistä haaveilemaan. Tarjotin on myös sellainen, että tuskin kovin pian siihen kyllästyn
   :)

   Poista
 4. Oi miten ihana tarjotin, tuollaisen voisin itsellenikin ilomielin hankkia! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tarjotin on todella kaunis! Varsinkin kun valo taittuu tähän <3

   Poista
 5. Aivan ihana tarjotin!
  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3