tiistai 11. lokakuuta 2016

Anno-löydöt Kodin1:stä Käväisin pari viikkoa sitten Oulun Kodin1:ssä katsomassa josko sieltä löytyisi vielä jotain kivaa kotiin. Tuolloin tavaraa oli vielä paljon myynnissä ja muutama kiva juttu sieltä kotiutui. Yksi niistä oli Annon rikkalapiosetti, jota olen useaan kertaan aiemmin jo ihastellut. Koska Annon tuotteita tuskin tulee enää myyntiin Anttilan lopetettua, päätin tämän nyt ostaa etten jää kokonaan ilman. Alennukset sisustustavaroissa oli -40 %, joten hintaahan tälle ei paljoa jäänyt.

Tämä Annon rikkalapiosetti on niin paljon kauniimpi katsella, mitä entinen pinkin värinen :D Se piti siirtää sivummalle ennen vieraiden tuloa, nyt tämä saa olla reilusti esillä!

 Toinen kiva löytö oli Annon kahvikupit, joita olen myös aiemmin jo katsellut. Alennuksen jälkeen näille ei jäänyt enää paljoa hintaa (noin pari euroa/kpl), joten kotiutin heti 8 kpl. Tuolloin oli myynnissä myös sarjaan kuuluvat asetit ja leipälautaset. Jäin miettimään niitä vielä ja kun seuraavana päivänä menin katsomaan josko niitä olisi jäljellä, ne olikin suureksi harmikseni myyty jo loppuun. Onneksi näiden kanssa on helppo yhdistää muiden sarjojenkin lautasia.
 Uudet kahvikupit sai paikkansa lautashyllyltä. Järjestelin samalla hyllyn tavarat osin uusiksi. Olen kevään ja kesän aikana karsinut todella paljon turhaa tavaraa pois. Ylimääräiset romppeet ja romanttisemmat jutut on saaneet lähteä. Kuten esim. Greengaten astiat, joista jätin jäljelle enää pari lattemukia.

Ylähyllyn tarjoiluvadit on H&M:ltä, paitsi hopea kahvallinen tarjotin, jonka olen ostanut Halpa-Hallista. Alahyllyn Hobstar-lasit ostin kesällä Lifestylenordicista. Nämä on olleet kovassa käytössä, käy sekä kylmille että kuumille juomille. Arkeen ja juhlaan.Yksi kaunis matto Kodin1:stä jäi kaivelemaan. Niitäkään ei tietysti ollut enää kun menin uudestaan käymään. Se olisi ollut niin täydellinen meidän vierashuoneeseen, harmittaa kun en heti ostanut! Minusta on tullut huomattavasti harkitsevaisempi ostaja ja tässä piileekin se vaara, että joskus jää jotain ihanaa saamatta. Mutta parempi niin, ei tule niitä hutiostoksia (ainakaan niin usein).

Oletko sinä tehnyt löytöjä Kodin1:n tai Anttilan loppuunmyynnistä?

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä!
  Tuo rikkalapio setti onkin hieno ja kelpaa pitää esillä.
  Mukavaa tiistaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rikkalapio on kyllä ilo silmälle :) Kivaa tiistai-iltaa! <3

   Poista
 2. Vieläkö se Kodin1 on pystyssä. Luulin sen sulkeneen ovensa aikoja sitten 😂😂
  Meiltä löytyy tuota Anno sarjaa myös. Tykkään siitä tosi paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ainakin vielä viime viikolla :D Niin se minäkin luulin, mutta huomasin kerran ohi ajaessani et sinnehän lappoo porukkaa sisään.

   Poista
 3. Annon tuotteet ovat kyllä kivoja! Ihana mukirivistö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, harmi vaan että Anttila poistumassa niin tuskin enää saa mistään..

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3