maanantai 19. syyskuuta 2016

Makkarin muutoksia


 Heipä hei!

Pitkästä aikaa innostuin raapustamaan postausta. Muu perhe oli viikonlopun mummolassa ja itse sain viettää rentoa viikonloppua ihanien ystävien seurassa. Tarjoutui myös aikaa pieneen sisusteluun ja kuvien ottamiseen. Tämän postauksen kuvat on räpsitty ihan kännykällä, yllättävän hyviä otoksia tuli mun perusluurilla.

Sisustustyylimme on muuttunut aika lailla kuluneen vuoden aikana. Romanttinen tyyli alkoi jossain vaiheessa kyllästyttää todella, siitä tuli jonkinlainen ähky. Sisustusta on selkeytetty ja yksinkertaistettu. Sanoisin, että se on mennyt enemmän skandinaavisempaan tyyliin. Tykkään edelleen yhdistää eri tyylejä ja käyttää uutta sekä vanhaa rinnakkain. Poistimme joku aika sitten makkaristamme verhokatoksen. Tykkäsin siitä kyllä, mutta se oli todella epäkäytönnöllinen. Verhot tuntui olevan tiellä ja niitä piti aina suoristella. Halusin jotain tunnelmavalaistusta tilalle ja Perfect Homen mallistosta löytyi täydellinen ratkaisu tähän! Ostin kaksi Lucia-lamppua, jotka toimivat pattereilla. Ripustin ne molemmille puolille sänkyä ja ne toimivat nyt yövaloinakin. Tykkään näistä todella, tuovat kivasti tunnelmaa ja ilmettä. Hintakaan ei ollut paha, noin 20 €/kpl.Tekstiilit on myös vaihtuneet. Hankintalistalla on ollut pitkään Luhta Pilvi päiväpeitto. Ostin sen nyt Kärkkäiseltä, kun sattui olemaan tarjouksessa (59,90 €). Arvoin valkoisen ja harmaan välillä, mutta kyllä tuo valkoinen on kaunis! Sen kanssa on helppo yhdistää mitä tahansa muita värejä. Tähtiviltti sai lähtöpassit ja tilalle siirsin poikien huoneesta ristiviltin, sille kun ei ollut siellä varsinaista käyttöä. Tyynynpäälliset on valikoituneet sen perusteella, mitä kaapeista on sattunut valmiiksi löytymään. Paremmat on hakusessa. Muutama uusi julistekin on päätynyt raameihin, nämä olen tilannut joskus Deseniolta. Taulut tulen ripustamaan seinälle, en ole vain saanut sitä vielä aikaiseksi.

Seuravaksi esittelen teille meidän uudistunutta terassia, joka sai kesän aikana lasitukset. Ihanaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Olipa mukava lukea postaustasi pitkästä aikaa! <3
  Miten upeat nuo Perfect Homen lamput! <3
  Uusi päiväpeitto on kauniin raikas, ihana! :-)
  Täällä myös on välillä karsittu tavaraa enemmänkin, mutta kummasti niitä alkaa eksyä takaisin pöydille yms. ;)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Emppu! <3 Välistä on ollut töiden kanssa niin kiirettä ettei yksinkertaisesti ole ollut aikaa bloggaamiseen, eikä oikein kiinnostustakaan. Teen tätä edelleen fiiliksen mukaan :)

   Mulla tahtoo käydä kansa samalla tavalla, osa tavaroista kun lähtee niin uutta tulee tilalle :D Kaappeihin olen tehnyt kunnon inventaariot, olen hävittänyt rankalla kädella kaiken turhan tavaran pois. Vapauttava tunne!

   Mukavaa viikkoa sinullekin Emppu! <3

   Poista
 2. Ihana tunnelma! Onko tuo viltti mistä? Tulee mieleen kaksi vaihtoehtoa 😊 Kivaa viikkoa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Viltti ei ole aito Grid ;) Ideaparkin Gohomesta ostettu, kukkarolle ystävällisempi vaihtoehto :D Kivaa viikkoa sinulle!! <3

   Poista
 3. IHana makkari ja ihana koti teillä muutkinkin. Kiitos vielä viimeisestä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3