lauantai 30. huhtikuuta 2016

DIY kattolamppu keittiöön Meillä on ollut yksi projekti tekeillä jo vuosia. Löysimme eräänä kesänä Norjassa käydessämme kauniita betonisia verkkopalloja ja tiesimme heti, että näistä saisi kehitettyä jotain kivaa, uniikkia. Pitkään ei ideat muhineet, nämähän olivat kuin tehty lampun varjostimiksi!
 Tämä projekti on kokonaan mieheni tuotosta! Hän halkaisi ensin pallot ja teki reiät lampuille. Pallot roikkuvat oksassa, joka on kerätty talteen metsäretkeltä. Sen annettiin kuivua kunnolla ja pinta kuorittiin kevyesti. Lamppujen johdoiksi kaapeista löytyi valmiiksi valkoista johtoa, mutta ajatus olisi vaihtaa ne mustiksi. Silloin johto laitetaan kulkemaan mustien kettinkien rinnalla.

 

Vanhoja verkkopalloja ei ole käsitelty mitenkään (pesty tietenkin ennen käyttöönottoa). Tykkään älyttömästi tuosta rustiikkisesta ilmeestä! Keittiöön on tullut jotain modernimpaan näiden kaveriksi (ensi viikolla tulossa juttua näistä) ja tykkäänkin että nyt keittiössä on sopivassa määrin uutta ja vanhaa rinnakkain.

Tänään vietämme vappua rennosti naapuriperheen kanssa. Lapset saavat pukeutua naamiaisasuihin, grillaamme ja nautimme tietysti myös itsetehdyt simat sekä munkit.

Iloista ja aurinkoista vappua teille kaikille!
 

7 kommenttia:

 1. Ihana lamppu ja wau miten hyvältä näyttää tuossa teidän ruokapöydän päällä tuo <3 Ihanaa vappua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään tuosta ihan kympillä!! Samoin teidän perheelle! <3

   Poista
 2. Hieno valaisin! Kaunis elävä pinta tuossa lampussa <3 ihanaa vappua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Eläväinen pinta onkin noiden "se" juttu :) Ihanaa vappua teille myös! <3

   Poista
 3. Aivan huippu! Todella hieno valaisin. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3