maanantai 18. tammikuuta 2016

Kevätilmettä olkkariinJoulujutut karsittiin loppiaisena pois ja tilalle otettiin keväisempiä tekstiilejä ja somisteita. Olen aiemmin tykännyt käyttää olkkarissa sekä turkoosia että vaaleanpunaista, mutta päätin rauhoittaa värimaailmaa siten, että otin nyt pelkästään vaaleanpunaisen käyttöön. Huoneen yleisilme on nyt huomattavasti rauhallisempi kun tehostevärejä on vain yksi.

Vitriinin päälle jäi vielä kehykseen yksi turkoosin sävyinen kortti, täytyy sekin vaihtaa vielä toiseen, jotta ei jää häiritsemään kokonaisuutta ;) Olkkarin matto meillä on edelleen pesua vaille, mutta empä sitä hirveästi ole tänne kaivannutkaan. Ilman mattoa on niin huoleton olla, sotkut on huomattavasti helpompi siivota tuosta paljaalta lattiapinnalta. Pallovaloihinkin on vaihdettu punaisten tilalle vaaleanpunaiset pallot. Aiemmin valosarjassa oli mukana turkoosejakin palloja, mutta tykkään paremmin tästä versiosta. Oma silmä on alkanut mieltymään tietyllä tapaa yksinkertaisempaan sisustukseen ja selkeämpään värimaailmaan. Viikonloppuna vietimme esikoisemme synttäreitä ja niiden kunniaksi ostin kevään ensimmäiset tulppaanit. Voi että niistä saikin kivasti keväistä ilmettä kotiin!Olohuoneen sisustus sopii nyt entistä paremmin vierashuoneen värimaailman kanssa yhteen. Nyt pohdin kovasti mitä tehostevärejä otan muissa huoneissa käyttöön (lähinnä keittiössä ja meidän makkarissa). Pinkkiä on jo ihan tarpeeksi, kun sitä löytyy myös tytönkin huoneesta :)

Ihanaa viikkoa teille kaikille!

18 kommenttia:

 1. Oiii, näyttää oikein hyvälle! :-) Ihana vaaleanpuna! <3 Sopii tosi nätisti yksikseen :-)
  Luulen että meilläkin tulee kevään tehosteväriksi vaaleanpuna jälleen. Pari pientä pistettä olen jo ajatellut :-) Enkä enempää kaipaakaan :-)

  Kaunis ja raikas tunnelma! <3

  Ihanaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Jotenkin tuntuu tuo vaaleanpunainen pääsevän nyt paremmin oikeuksiin, kun käyttää sitä yksinään. On kyllä niin ihana kevään väri, ite voisin käyttää sitä vaikka joka huoneessa. Täytyy silti muistaa miesväkikin, ettei mene liian hempeeksi :D

   Ihanaa viikkoa sinulle! <3

   Poista
 2. Ihanan keväistä, vaaleanpunainen on niin ihana väri, laittelen sitä kans sitten vähän myöhemmin:)
  Mukavaa maanantaita Heli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen on kyllä kaunis väri ja sopii niin ihanasti valkoisen sekä harmaan kaveriksi :) Mukavaa maanantai-iltaa Sari! <3

   Poista
 3. Kaunis kevätilme :)
  Täällä myös yksi vaaleanpunaiseen hurahtanut! <3 Valkoinen-harmaa-vaaleanpunainen on yhdistelmänä niin herkkä ja rauhoittava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! <3 Totta, väriyhdistelmä on niin kaunis! Sitä olen jaksanut ihastella pidempään, kuin mitään muuta enkä usko, että koskaan kyllästyn siihen :)

   Poista
 4. Täälläkin ollaan ihan vähän uskallettu ottaa tuota vaaleanpunaista mukaan sisustukseen ;) On se vaan jotenkin raikas valkoista vasten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kans aikoinaan kuinka varovasti aloin käyttämään vaaleanpunaista. Nopeasti silmä siihen tottui ja alkoi kaipaamaan lisää. Nyt ehdoton lemppariväri! :)

   Poista
 5. Aivan ihanan näköistä!!! Meilläkin on vaaleanpunaisia tulppaaneita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! <3 Vaaleanpunainen tulppaanikimppu antaa jo kivasti väriä, vaikka huoneessa ei muita väripikkuja olisikaan :)

   Poista
 6. Niin kaunista! Ihanaa keväistä & valoisaa.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja niin valoa täynnä teidän olkkari! Tulppaanit ovat ihan parhaita tähän aikaan vuodesta! Ihanaa viikon jatkoa Heli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkarin ehdottomasti paras puoli onkin juuri tuo valoisuus! Korkea katto tuo myöskin tilantuntua :)

   Kivaa sunnuntaipäivää! <3

   Poista
 8. IHanan valoisaa ja raikasta. Minä mööbleerasin just neidin huonetta. Enpä siis oikeastaan muuta kuin uuden järjestyksen ja pallovalot kuskasin olkkarista tytön huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NAnni! <3 Valoisuutta olen hakenutkin jo värivalinnoilla, se tuo kevään tuntua! Pienilläkin jutuilla voi saada isojakin muutoksia aikaiseksi, monesti juuri pelkästään järjestystä muuttamalla voi tuoda aivan uudenlaista ilmettä :)

   Poista
 9. Ihanat värit kevään odotukseen ❤️ Olohuoneenne on niin kaunis ja kodikas, hyvällä maulla sisustettu ❤️ Ihanaa keskiviikko iltaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Vaaleanpunainen ja vihreä ovat nyt ne lempparivärit, ja tuota jälkimmäistä täytyy ehdottomasti saada meille lisää (nyt sitä ei ole kuin pienissä yksityiskohdissa). Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle! <3

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3