sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Nicolas Vahea ja arvonnan voittaja!

 Olen pitkään ihastellut Nicolas Vahen tuotteita. Säilytyspusseja minulta jo entuudestaan löytyy, mutta mausteita en ole aikaisemmin kokeillut. Olen kuullut näistä paljon positiivista ja muistin lukeneeni, että "the secret blend" -suolasekoitus olisi erityisen hyvä. Viime viikolla vieraillessani Oululaisessa MIA Design -liikkeessä tätä löytyi hyllystä ja päätin ottaa sen mukaani. Kuten myös hauskassa putkilossa olevaa oreganoa. Testasimme näitä heti samana iltana kotitekoiseen pitsaan ja täytyy todeta, että ei ole turhaan näitä kehuttu!

Suolasekoitus on pehmeän makuinen ja sopii mihin tahansa ruokaan. Itse tykkään käyttää erityisesti munakkaassa, johon se ei muita mausteita enää kaipaakaan. Oreganokin maistui tuoreelta, suosittelen siis molempia.Olen tykännyt kovasti Nicolas Vahen säilytyspusseista, joita minulta löytyy pari kappaletta. Ovat edullisia, mutta esim. paperipusseihin verrattuna huomattavasti kestävämpiä.
Nicolas Vahen vanerirasiat näyttävät myös kivoilta, näitä täytyy laittaa joskus tilaukseen (löytyy mm. TÄÄLTÄ). Mausteita täytyy myös hommata lisää, nyt kun ne on hyväksi todettu.

Käytätkö sinä Nicolas Vahen tuotteita? Löytyykö sinulta jotain lempparia, jota voisit suositella?


Lifestylenordicin 50 € lahjakortin arvonta on päättynyt ja olen tuttuun tapaan suorittanut arvonnan Random.org -sivustolla.

 Voittajaksi valikoitui arpa nro 52, jonka takana on Johanna N. Paljon onnea Johanna, olet 50 € arvoisen lahjakortin voittaja!

Kauniit kiitokset Lifestylenordicille arvontapalkinnosta! 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi me katsottiin kirpparilla tuollaista samanlaista vaakaa mut sinne se jäi ja sitä olen kyllä kovasti jäänyt kaipaamaan. Tyhmä kun en ostanut.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Mukavaa tulevaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
 3. WOW! Tässähän mennee ihan sanattomaksi :)! KIITOS Heli :)!!

  VastaaPoista
 4. Oi oi, Vahet ovat kyllä niin ihania! <3 Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle haaste tänään Heli, ihanaa tulevaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3