maanantai 30. marraskuuta 2015

Kristallien säihkettä!

 
Postaus tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.
 
Pääsimme ihastelemaan parin viikon takaisessa Indiedays Inspiration Day -tapahtumassa Instrumentariumin esittelypisteessä upeita Heritage Swarovski -malliston kehyksiä. Tämä oli yksi eniten odottamistani pisteistä, sillä silmälasien uusiminen on ollut ajatuksissani jo pitkään. 
 
Instrumentarium Heritage Säkenöivä
 
 
 Kaikki esillä olleet mallit olivat kauniita, mutta muutama lemppari sieltä valikoitui. Eniten tykkäsin Heritage Säkenöivä-mallista, jonka sangoissa säihkyy kristallikoristelut. Olen tykästynyt näyttäviin, tummiin kehyksiin ja kauniit kristallit toivat näihin näyttävyyttä ja luksusta. Kukapa nainen ei säihkeestä tykkäisi? 
 


Otimme Instrumentariumin pisteessä yhteiskuvan ihanan Lumimäellä bloggaajan kanssa. Löysimme molemmat todella kivat mallit ja omasta puolestani voin todeta, että kyllä nämä ihanat kehykset vauhdittivat omaa silmälasien hankintaa. Aiemmin käyttämistäni laseista toinen sanka on lähtenyt irti ja hieman mietin uusinko sen vai hommaanko kokonaan uudet. Nyt kun pääsin sovittamaan näitä upeita kehyksiä, päätin jättää vanhat lasit unholaan. Niimpä suuntaan pian silmälasiostoksille, tulen esittämään teille myöhemmin mihin laseihin päädyin! :)

Käykäähän tekin kurkkaamassa ihana mallisto TÄÄLTÄ.

Kuvat: Tim Kiukas

Kivaa viikkoa!
 

14 kommenttia:

 1. Kylläpä vain näytetään hyviltä - edelleen! :D Ja nuo lasit oli kyllä todella kauniita. Kyllä kristallein koristellut pokat varmasti huolis kuka vain! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin! :D Mä niin haluun tollaset itellenikin! Täytyy päästä pian mallailemaan uudestaan :)

   Poista
 2. Sinä se olit kyllä niin piristävä tapaus <3

  VastaaPoista
 3. Voi teitä ihanuuksia, vielä muistan tuon upean päivän! Hienosti sopii lasit molemmille :) Toivottavasti niitä tulee lisää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ihanaa päivää ei voi unohtaa, edelleen niin kiva muistella sitä! Ja tuleehan niitä <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hyvä tarkennus, mietin hetken et mitä tarkoitit :D

   Poista
 5. Mulla ois varmaan uusien lasien tarve. Ei tunnu noi lukulasit enää riittävän.
  Ihanat noi teidän pokat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIltä kuulostaa, ei muuta kuin optikolle! Mä suuntaan piakkoin tuonne Instruun :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää lasit kumpaisellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmille löytyi niin passelit mallit :) Saas nähdä mihin laseihin sitten päädyn, piakkoin on tarkoitus käydä hommaamassa.

   Poista
 7. Uusien lasien hankinta on edessä, kohta 2-vuotta ollu nää koko ajan päässä, no sokeahan sitä olisi ilman laseja, nämäkin lasit ovat instrumenttaariumista, mutta en ole tykänny yhtään näistä, koska minusta nykyajan lasit on hirveän isoja..sanoinkin silloin myyjälle et miksi ei heillä ole pinempiä sankoja..itse en tykkää isoista laseista..kuvassa lasit on isoja..minä en kulje muodin mukaan ja sekin piäisi laseja myyvien liikeiden ottaa huomioon..kaikki ei halua isoja näyttäviä laseja päähänsä..eikä näytäviä eikä paksusankaisia..sanon tämän siksi kun mielipiteitä on montaa, ja oikeasti kaikille ei edes sovi isot lasit. minusta lasien tulee olla sellaiset joissa viihtyy, eikä siten et onko ne nyt muotia vai ei, on toki joukko muodin mukana kulkevia..vaan tässä toisenlainen ajatus lasien hankkimiseen :) Nämäkin lasit mitkä minulla on on merkki lasit guess, mutta ihan yhtä huonot kuin mitkä tahansa halvemmat lasit..ja sekin et kun valitsin laseja tässä liikkeessä juuri, asiakaspalvelija tympääntyi minuun kun en valinnut hänen suosittelemiaan laseja ei jaksanut palvella eikä myöskään kertonut, että olisin voinut mennä toiseen lheidän liikkeistään kokeilemaan löytyisikö, mieleiset lasit sieltä..sitten minulle tuli kiire,,ja sitähän se on et aikaa pitää olla asiakaspalvelussa, koska lasit hankitaan ainakin 2-vuodeksi..sitten se koitui siten et olen pakosta pitänyt rumia merkkialseja. En kirjoita mollatakseni tätä vaan erilaisen näkökulman lasien hankintaan kun aihe kuitenkin sama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, makuja on monenlaisia eikä minunkaan mielestä isot lasit kaikille sovi. Itsekin olen vähän hämmästellyt sitä, kuinka suureen suosioon nuo isot lasit on nousseet. Aiemmat lasini ovat olleet sirommat, mustilla kehyksillä tosin. Ikävä kuulla, että olet saanut tuollaista asiakaspalvelua. Kyllähän jokaista pitäisi palvella asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

   Lasit ovat yleensä sen verran hintava hankinta, että kyllä niiden valitsemiseen pitää käyttää aikaa ja harkintaa. Saa nähdä millaisiin malleihin minä itse päädyn. Tuolla Indiedaysin tapahtumassa oli esillä vaan tuon Heritage mallin laseja, kiva päästä kokeilemaan muitakin vaihtoehtoja :)

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3