sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Visiitti upeassa Lapland Hotel Oulussa
Pääsimme POP-bloggareiden (Sisustus- ja Lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa) kanssa tutustumaan tänään ensimmäisten joukossa uuteen, upeaan Lapland Hotel Ouluun (Kirkkokatu 3). Avoimien ovien päivä järjestetään ensi viikolla 28.10 ja hotelli avataan asiakkaille 29.10.

Kilistelimme alkuun kuohuvilla, jonka jälkeen hotellinjohtaja Y.T. Kivisaari kertoi meille hieman hotellin historiasta ja siitä, miten Lapin luonto näkyy hotellin sisustuksessa sekä ruokalistassa. Saatoin itse todeta jo heti hotelliin sisään astuessa, että sisustus on toteutettu todella tyylikkäästi ja lappiteemaa on hyödynnetty mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Värimaailma on rauhallinen ja tunnelma kotoisa, tilat huokuvat lämpöä!

Pääsimme nauttimaan hotellin Oula ravintolan maistiaisannoksia, joissa maistuivat lapin luonnon antimet. Erikoisia, makuhermoja kutkuttavia elämyksiä! Ravintolan astiasto on suunniteltu yhteistyössä Anu Pentikin kanssa. Tätä special collection sarjaa on ostettavissa hotellilta.
Pääsimme ihastelemaan perusluokan Comfort twin huonetta, joka oli tyylikäs ja hyvin tunnelmallinen. Affordable luxury, kuten hotellinjohtaja Kivisaari taisi todeta. Maisemat huoneiden ikkunoista on mitä upeimmat ja ne täytyy päästä kokemaan itse!


Hotellinjohtaja teki meille kierroksen hotellissa ja esitteli niin kokoustilat, juhlahuoneiston kuin viinikellarinkin. Rakennuksesta löytyy monta eri aikakautta ja tyyliä, sopivaa kerroksellisuutta.

Saimme kotiinvietäviksi mm. hieman lapin herkkuja sekä yhden yön lahjakortin hotelliin. Tähän täytyy ehdottomasti yhdistää illallinen hotellin ravintolassa, monenlaisia herkkuja näytti ruokalistoilla olevan. En malta odottaa, että pääsen testaamaan myös hotellihuoneen kutsuvan sängyn ;)
Kauniit kiitokset vielä Lapland Hotel Oululle lämpimästä vastaanotosta! Toivon uudelle hotellille onnea ja menestystä!
 
Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

16 kommenttia:

 1. Voi että miten huikean näköistä! Olis ollut huippua päästä itsekin mukaan! Mutta mies oli töissä joten jäi multa välistä nyt. Ehkä pääsen joskus miehen kanssa testaamaan tuon hotellin. Laitan ainakin korvan taakse nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti testaamaan hotellin piakkoin! Tämä täytyy kokea itse :) Toivottavasti pääset ensi miittiin mukaan!

   Poista
 2. Ihana vielä palata näihin tunnelmiin kuvien myötä..! Kiitos seurasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! <3 Kovasti on ajatukset jo ensi viikonlopussa :)

   Poista
 3. Upeat puitteet ja todella herkulliset tarjottavat. Kiva, että tarjolla on uusi majoituskohde, jossa on ripaus lappilaista eksotiikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hotelli erottuu ehdottomasti joukostaan, persoonallinen ja hyvin kotoisa. Suosittelen testaamaan, kun Oulussa yövyt :)

   Poista
 4. Todella tyylikkään oloinen hotelli, ja melkoisia herkkukuvia sulla teillä POP:laisilla on ollut instassakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tyylikäs, mutta silti kotoisa ja lämmin. Sisustus oli onnistunut ja ilmapiiri ainutlaatuinen! Ravintolan herkkuja täytyy päästä nauttimaan pian uudestaan :)

   Poista
 5. Upealta näyttää paikka ja juurikin kun kyseessä on tuollainen ei perinteinen hotelli, hieman ylellisempi joka tarjoaa Lapin luksusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hotelli on todellakin kokemisen arvoinen! Jännä päästä näkemään sitten asiakkaan näkökulmasta, kun pääsee yöpymään tuolla. Aamupala on yksi juttu, mitä mielenkiinnolla myös odotan.

   Poista
 6. Voi ihanuus kuinka kaunista! <3 Todella upealta näyttää! :-) Päivä oli varmasti todella antoisa :-)

  Mukavaa ja aurinkoista uutta viikkoa! <3

  P.S. Tervetuloa osallistumaan arvontaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli oli poikkeuksellisen upea! Tunnelmaltaan niin erikoinen :)
   Arvontaan käyty osallistumassa, kiitos vinkistä!

   Poista
 7. Kiitos katsauksesta, näytti ihanalta! Harmi kun en päässyt mukaan.

  VastaaPoista
 8. Olihan sulla ihania kuvia! Kiitti kyydistä ja seurasta ♡ Pian nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähikuvat onnistui, mutta laajemmissa kuvissa valovoima tahtoi loppua.. Pitäisi miettiä uuden putken hommaamista, mutta kun niiden päälle hirveästi ymmärrä. Pitäis tutkia asiaa tarkemmin!
   Pian nähdään, jos vaan tästä taudista selviä! <3

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3