keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Paperipussukka sytykkeille
 
Blogien parasta antia on kivat ja toimivat ideat! Nappasin Sisustusunelmia-blogista vinkin sytykkeiden säilyttämiseen. Olen pohtinut pitkään sitä, missä säilyttää kauniisti sytykkeitä. Toimivaa ratkaisua en ole tähän mennessä löytänyt. Johanna kertoi postauksessaan säilyttävänsä sytykkeitä paperipussissa, tuossa samaisessa Le sac en papier -pussissa, joka itseltäkin löytyy. Aiemmin säilytin pussissa lahjapapereita.

Testasin, miten pussukka istuisi halkolaatikon kaveriksi ja nehän olikin oiva pari! Pussukka on just omiaan säilyttämään paperisytöt sekä sytykeruusut, joita toisinaan käytämme. Ongelma ratkaistu! Kiitos Johanna ideasta! Ruskeakin versio tästä pussista passaisi tähän kivasti, taitaa mennä ostoslistalleni.Halkoja säilytämme puulaatikossa, joka löytyi muutama vuosi sitten isovanhempieni navetasta. Aito dynamiittilaatikko, joka on ihanan rouhea. Tämä on yksi rakkaimmista tavaroista, tunnearvoltaan suunnattoman arvokas.Kävin aamusta lekurissa kun olo alkoi olemaan jo sen verran heikko. Keuhkoputkentulehdus ja antibioottikuuri. Nyt vaan toivon kovasti että tauti lähtee paranemaan, jotta pääsen perjantaina lähtemään Helsinkiin. Lennot on jo maksettu jo hotellit varattu. Varmistin lekurilta, voiko lentää tässä taudissa eikä sille ollut estettä. Nenäsumutetta ennen nousua ja laskua, että helpottaa paineen tasaantumista. Jospa se tästä!

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

20 kommenttia:

 1. Kiva jos sait idean <3 Teillä on tosi kaunis takan edus, tunnelmallinen ja lämpöinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Pikaista paranemista! Toivottavasti lääkkeet auttaa ja pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä idea oli tosiaan käyttökelpoinen :) Toivotaan että lääkkeet tosiaan auttaa, kurjaa ois joutua perumaan tulo Helsinkiin..

   Poista
 3. Nämä paperipussit on ihan parhaita! Meillä on näitä kaksi (valkea ja ruskea) ja lisää pitäis saada. Sopisivat joka huoneeseen ja lähes joka asian säilytykseen <3
  Tuo puulaatikko on ihan mahtava!!!

  Tsemppiä parantumiseen. Ehkä nähdään lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pussit on kyllä käteviä! Ja kestäviä! Ostin jokunen aika sitten Love-pussukan, ja se on huomattavasti hepposempaa paperia, ei kestä samalla tavalla painoa mitä nämä. Puulaatikko on niin symppis, tykkään kovasti itsekin!

   Kiitos tsemeistä! Olisi ihana tavata lauantaina <3

   Poista
 4. Itse olen miettinyt tuota pussia postille, sais tuon hajoavan korin pois nurkasta sotkemasta.
  KOitahan parantua pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pussit on kyllä monikäyttöisiä, tuohon postinkin säilyttämiseen omiaan :)
   Yritän tässä levätä ja parannella, huomenna pitäisi lähteä jo reissun päälle.

   Poista
 5. Paranemisia sinne! Tuo on hyvä idea, kun hankala miettiä mihin ne sytykkeet laittaisi. Meillä on uunin viereässä poltettavia roskia varten metallinen Ikean roskis. Tuo olisi kyllä kauniimpi versio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! <3 Mä olen jo pitkään pohtinut tuota sytykkeiden säilyttämistä, vihdoinkin löytyi se kivan näköinen, mutta samalla käytännöllinen vaihtoehto! :)

   Poista
 6. Paranemista ja viihtyisältä näyttää :)

  VastaaPoista
 7. Tuo pussi on ihana! <3 Täälläkin siinä säilyy lahjapaperit :-)

  Parantumista kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeen muuta käyttötarkoitusta ole sille keksinytkään, ennen tätä :D
   Toivottavasti saan taudin selätettyä!

   Poista
 8. Tämä oli kyllä tosi hyvä idea! Puulaatikot ovat niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, vihdoin löysin sen kauniin ja järkevän tavan säilyttää syttöjä :)

   Poista
 9. Kiva yhdistelmä! Rakastan puulaatikoita ja paperipussikin on tosi ihana! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on tosiaan ihania, eikä kumpiakaan voi olla liikaa :)

   Poista
 10. Hyvä idea sytykkeille :) Ja tuota on mukava katsella, meillä on takkapuut ja sytykkeet samassa Ikeasta ostetussa rottinkisessa arkussa mutta sytykkeet tuppaavat tippumaan aina pohjalle ja hankalaa sieltä niitä nostella....Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tuo samainen ongelma, sytykkeet tippuivat aina pohjalle ja sieltähän ne oli todella hankala ottaa käyttöön. Huomattavasti kivempi nyt kun niille on oma paikkansa :)

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3