perjantai 30. lokakuuta 2015

Blogigaalaan valmistautumista Viimeisen parin viikon aikana olen metsästänyt itselleni sopivaa asua sekä koruja tulevana lauantaina pidettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan. Pukokoodi "halloween" loi omat paineet asun valinnassa, mutta päätin olla miettimättä liikaa tätä teemaa, vaan lähdin etsimään tyylikästä kokonaisuutta juhlaan.

Musta mekko oli must-hankinta ja sellainen löytyi Mick'sistä. Siellä oli useampikin varteenotettava vaihtoehto ja pähkäilin pitkään kahden mekon välillä. Valinta kallistuin yksinkertaisen tyylikkääseen mekkoon, jolle löytyy varmasti jatkossakin käyttöä. Kengät aiheuttivat aluksi päänvaivaa. Kovin monia korkkareita kun en omista, ajattelin ensin ostavani uudet. Kunnes muistin yhdet hopeiset korkkarit, jotka ostin kesällä kirppikseltä kuudella eurolla. Koska korut tulevat olemaan myös hopeiset, sopivat nämä värinsä puolesta hyvin kokonaisuuteen.
 Korut ostin Glitteristä, josta sain loistavaa asiakaspalvelua! Olin itse aivan hukassa sen suhteen, mitkä korut sopisivat kyseiseen juhlaan. Myyjän kanssa päädyimme pitkään kaulakoruun ja siihen sopiviin korviksiin. Lisäksi ostin rannekorun sormuslenkillä, se tuo kivaa ekstraa.Kampausta ajatellen ostin Glitteristä hiuspannan ja sain vinkkejä niskanutturan tekemiseen. Sellainen onnistuu näppärästi valkin avulla ja sellaisen kävin vielä myöhemmin ostamassa. Olen harjoitellut niskanutturan tekemistä pariin otteeseen. Onnistuu itseltä ilman apujakin, mutta siistimmänhän siitä saa, jos joku on kaverina. Täytyy siis pyytää huonekaveria lauantaina jelppimään :)

Gaalailtaa odotellaan jo kovasti ja reissukuumetta pukkaa! Onneksi flunssan aiheuttama kuume on takanapäin ja tällä hetkellä näyttää siltä, ettei ole estettä matkaamiseen. Ihana, rentouttava viikonloppu on luvassa!

Lähden yhdessä At home blogin Jaanan kanssa aamusta lentäen Helsinkiin (tämä postaus tulee ajastettuna, jolloin olemme jo koneessa), jossa saamme viettää päivän kiireettä ja täysin oman mielemme mukaan. Mitään suunnitelmia meillä ei siis ole päivän varalle, vaan suuntaamme nokkamme sinne, mihin fiilis vie. Parhautta!

Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille ja ID:n tapahtumiin osallistujat, nähdään sitten launtaina!

4 kommenttia:

 1. Todella tyylikkään asukokonaisuuden oletkin valinnut. Toivottavasti näemme täällä kuvasi kyseisestä gaalasta. Mukavaa ja antoisaa juhlaa! Toivottaa kaimasi Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni! Asuvalinta oli mieluinen, sen kanssa oli hyvä olla! :)

   Poista
 2. Ihana asuvalinta sinulla <3 Mukavaa iltaa ja viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Olin valintaan itsekin tyytyväinen :) Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3