sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kattokruunu ja olkkarin uus(vanha) järjestysPientä postaustaukoa on ehtinyt olla välissä työkiireiden takia. Kaikki vapaa-aika on mennyt uuden työn perehdytykseen ja siihen olen halunnut nyt satsatakin, jotta pääsen pian tekemään hommaa täysin itsenäisesti. Viikonloppuisin olen käynyt pitämässä vielä sisustuskutsuja. Yhdet on vielä kalenteriin merkittynä ja sen jälkeen joudun jättämään tämän jälleenmyynnin pois, ei yksinkertaisesti riitä enää aika kaikkeen. Perheellekin tulee pyhittää oma aikansa ja tietenkin omaan hyvinvointiin.

Mutta sitten otsikon aiheeseen. Olen haaveillut pitkään näyttävästä kattokruunusta. Näiden hinnat on vaan olleet aika päätähuimaavat, joten hankinta on ollut pitkään vain unelmissa. Kodin1:n yllätyspäiville tuli tarjoukseen juuri ajatuksissani ollut kattokruunu (59,99 €), eikä tämän ostamista tarvinnut pitkään pohtia. Varmistin mieheltänikin kelpaako hänellekin ja ei muuta kuin ostoksille!Puntaroin pitkään kirkkaan ja tämän kromisen kattokruunun välillä. Hieman jäin jälkeenpäin miettimään, olisiko kirkas sittenkin ollut parempi. Onko tämä krominen jo liiankin pramea? Mitä mieltä sinä olet?

Täytyy miettiä josko löytäisi jotain somisteita, jotka sopisivat kattokruunuun. Ehkä sitten tämä krominen sopisi vielä paremmin paikallensa.Edellinen kattovalaisin toimi pelkästään tunnelmavalona, joten tämän kattokruunun myötä saimme tilaan lisää valaistustehoa olohuoneeseen. Halusin näyttävän näköisen kattovalaisimen, katseenvangitsijan huoneeseen ja sitä tämä todella on!
Kattokruunun myötä päätin vaihtaa takaisin aiemmin olleen olohuoneen järjestyksen eli sohva sekä divaani vaihtoivat paikkaa. Kyllä tämä on se oikea ja parhain ratkaisu meidän olkkariin! Tila pääsee nyt paremmin oikeuksiinsa ja näyttää avaremmaltakin, kun sohva on jälleen ikkunan edustalla.

Huomaan itse kuvista, että kattokruunu voisi olla hieman alempanakin, jotta erottuisi selkeämmin ja pääsisi edukseen. Jännä, miten tietyt asiat hahmottuu selvemmin kuvista mitä omin silmin katsottuna. Tätä kuvaamistekniikkaa käytänkin usein silloin kun puntaroin eri vaihtoehtoa. Jos esim. mietin mitä tyynyjä asettelen sohvalle, otan vaihtoehdoista kuvat ja vertaan sitten niistä, kumpi on parempi.

Divaanin viereen nostin toisen tarjoilupöydän, mutta siihen en asetellut mitään somisteita. Täytyy vähän makustella mitä siihen laittaa. Ja voi olla, että uusi kattokruunu saa aikaan enemmänkin tavaroiden siirtelyä :)

Kivaa sunnuntai-iltaa teille kaikille!

32 kommenttia:

 1. Meillä on tuo sama valaisin makkarissa, tykkään siitä edelleen kovasti! :) Sopii teille tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli sopii meidän olkkariin kyllä täydellisesti, just sopivan kokoinen. Itse jäin vain pohtimaan onko liian krumeluuri, mutta ehkä silmä tottuu ajan kanssa. Täytyykin käydä virkistämässä muistia ja katsomassa miltä se teillä näyttääkin! :)

   Poista
 2. Sopii teille paremmin kuin hyvin! Krominen on kaunis ja ylellisen näköinen. Löytyykö sinulta joitain kromisia kynttilänjalkoja pariksi lampulle? Kivaa uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että se näyttää ruudun toisellakin puolella meille sopivalta! Välillä sitä niin epäröi omia valintoja, kuten nyt tuota värisävyä. Jotain kromista/hopeista löytyy, täytyy mallailla ajan kanssa :)

   Kivaa uutta viikkoa sinnekin <3

   Poista
 3. Kattokruunu on upea ja käy teidän olkkariin todella hyvin!
  On se kumma, että uusi hankinta aina, olipa se tyyny, matto yms. aiheuttaa aina muiden esineiden siirtelyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen! <3 Se on totta, että kun tulee hommattua jotain uutta, kummasti saa muutkin tavarat kyytiä :)

   Poista
 4. Tuo sopii teille loistavasti <3 hyvä valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oma silmä alkaa pikku hiljaa tuohon tottumaan, ei ole hullumpi tuo krominen :)

   Poista
 5. Minusta tuo krominen sopii teille todella hyvin, oikea valinta! :) Muutenkin teidän olkkarista löytyy tuota harmaata! Jokin kynttilänjalka tai muu pieni somiste ehkä kaveriksi, tai kenties kimalteleva tyyny ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Iina! Ei ole itsellä aina varmuutta näissä valinnoissa, joten kiva kuulla positiivisia kommentteja :) Mä ajattelin myös jotain kimaltavaa tyynyä, katsotaan jos jotain löytyy!

   Poista
 6. On se kyllä hieno! Sopii teille hyvin :). en osaa sanoa, kumpi parempi, molemmat hyviä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se näissä valinnoissa on hankalaa, kun on yhtä lailla hyviä vaihtoehtoja. Kaupassa näitä pitkään vertasin ja niin se vaan tuo krominen veti enemmän puoleensa. Täytyy luottaa siihen, että oli oikea valinta :)

   Poista
 7. Todella, todella hieno!! :) Olen meillekin haaveillut tuollaista, mutta ei oikein istu muuhun tyyliin.

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvältä näyttää,ja ehkä on hieman selkeämpi tämä järjestys olohuoneessa..muutama krominen kynttilänjalka vois toimia parina kruunulle..ja vaikka nämä nykyisetkin verhot näyttää hyvältä niin kävi mielessä että voisko verhot olla vaaleammat? esim. vaaleanharmaat/hopeaan taittavat,vähän blingiä tai jotain,voisko semmosella saada yhteneväisyyttä tohon valaisimeen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä järjestys on ehdottomasti selkeämpi mitä edellinen. Kromiset kynttilänjalat olis kyllä upea pari kattokruunulle, ne ovatkin nyt etsinnässä :)

   Kiitos hyvästä ideasta, sellaiset hopeaan taittavat verhot olis kyllä nappivalinta! Sellaisia siis myös metsästämään! :)

   Poista
 9. Tosi kaunis kattokruunu! Itekin olen noita katsellut vierashuonetta varten.

  VastaaPoista
 10. Ihana kattokruunu, joka on juurikin tuollaisena krominvärisenä parempi! Pukkujutuilla esim. tyynyillä tai muilla pienillä somisteilla saa yhteneväisyyttä valaisimeen, jos haluaa. Itse en kyllä näkisi sellaisen olevan edes tarpeellista. Hyvin sopii teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru! <3 Jotain yhteneväisyyttä muuhun sisustukseen kaipaan, etsinnässä on ainakin kromisia kynttilänjalkoja :)

   Poista
 11. Ihanalta näyttää tuo valaisin katossanne <3 Hyvältä näyttää tuo järjestyskin olohuoneessa :) Kodikasta ja kaunista :)

  VastaaPoista
 12. Hei, hyvä vinkki tuo eri vaihtoehtojen kuvaaminen! Kiitos siitä! :)
  Kyllä teit mielestäni ihan oikean värivalinnan, kirkas olisi ollut liian pliisu :) Meillä on hakusessa makuuhuoneeseen sellainen kattokruunu jossa on läpikuultava "varjostin" ympärillä. Yhdessä vaiheessa tuntui että niitä oli joka paikassa, ja nyt mieleistä ei tunnu löytyvän mistään :( Mutta, yleensähän se menee niin että kun tarpeeksi kauan malttaa etsiä, saattaa löytää jotain vielä parempaa mitä ei alun perin olisi osannut edes etsiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos kuvaamisvinkki oli hyödyllinen! Toimii ainakin itselläni :)

   Se on just noin, että kun tarpeeksi pitkään etsii haluamaansa, voi löytää vieläkin parempaa. Itsellä käynyt monesti niin, että maku on muuttunut matkan varrella ja sitä päätyy hankkkimaan ihan jotain muuta mitä alunperin oli mielessä :D

   Poista
 13. Kaunis kattokruunu juuri tuon värisenä, sopii teille hyvin! Juuri sopivan pramea. :)

  VastaaPoista
 14. Ihana kattokruunu ja kivan pirtsakat nuo sun pallovalot :) Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Pallovalot on ihanat, ne ovat ihana tunnelmanluoja :)

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3