perjantai 21. elokuuta 2015

Ikean Årstid seinävalaisin olkkariin

Viime Ikean reissulla ostoskoriin päätyi pitkään harkinnassa ollut Årstid seinävalaisin. Tällä kertaa mieheni oli se, joka ehdotti tätä ensin, enkä suinkaan pistänyt vastaan ;) Alunperin olin suunnitellut kyseistä valaisinta sekä olkkariin että vierashuoneeseen. Kumpaankin tilaan olemme kaivanneet seinävalaisinta. Päätimme laittaa tämän olkkariin nojatuolimme yläpuolelle, sillä tässä sitä eniten tarvittiin.

Valaisimessa on säädettävä pää, jonka ansiosta valo on helppo kohdistaa haluttuun suuntaan. Nyt näkee tässä nurkkauksessa lukeakin, aiemmin paikka oli melkoisen pimeä. Yksinkertaisen kaunis malli on sellainen, johon ei heti kyllästy. Ja mikäli joskus tulee ajankohtaiseksi siirtää tämä toisaalle, menee tämä huoneessa kuin huoneessa.
Olen viime päivinä siirrellyt kovasti somisteita ympäriinsä. Makustellut mikä sopii minnekin. Välillä tavara käväisee vain hetken toisaalla ja palaakin alkuperäiselle paikalle. Kaapeista löytyy monenlaista kynttilänjalkaa ja muuta somistetta ja niitä olen nyt yrittänyt hyödyntääkin, vaikka kovasti tekisi mieli syksyksi jotain uuttakin.

Viikonlopuksi on luvassa ihania vieraita ja pienet pihajuhlat Toivotaan, että ilmat suosivat ja saamme nauttia vielä kesäisistä keleistä!

Kivaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Tuo valaisin on kyllä tosi kiva, minullakin oli tuo valaisin kotona makuuhuoneessa ja tykkäsin kovasti :)

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva valaisin, tykkään niin muotoilustakin kuin siitäkin, että pää on liikuteltavissa joten valon saa suunnattua minne haluaakin :) Kivaa viikkoa <3

   Poista
 2. Kaunis valaisin ja ihanat kuvat muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen valaisin ja tosiaan sopii moneen paikkaan varmasti kotonanne <3 Mukavia pihajuhlia ja leppoisaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisimelle löytyy varmasti paikka talossamme niin kauan kuin se vaan kestää :) Viikonloppu oli todella onnistunut, pihajuhlatkin meni kivasti!

   Poista
 4. Itse odottelen Jotexilta lamppua sekä mattoa. Toivon että lamppu vastaisi kuvaa ja olisi juurikin niin ihana kuin odottelen.
  Toi teidän uusi lamppu on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kiinnostaa jo kovasti millaisen lampun olet tilannut :) Jotexilla on hyvä valikoima valaisimiakin, olen tilannut mm. tytön huoneeseen pöytälampun.

   Poista
 5. Onpas kivannäköinen valaisin ja sopii tuohon todella hyvin :) mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3 Mun mielestä tuo valaisin on kuin tehty tuolle paikalle :) Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 6. Todella hyvin sopii tuo valaisin teille ja juuri tuohon nojatuolin kaveriksi. Kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! <3 Mä kans tykkään tosta valaisimesta kovasti, sopii meidän tyyliin täydellisesti!

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3