perjantai 3. heinäkuuta 2015

Tarjous Jotexilla, voimassa ainoastaan tänään!Sähköpostiini tuli jälleen ohittamaton tarjous Jotexilta. Tilatessa vähintään 30 €:n edestä tuotteita, saa 10 €:n alennuksen ja lisäksi säästää toimituskulut!

Olin jo aiemmin viikolla bongannut uutuus-tuotteista kauniit ja edulliset puuvillaiset Taranto puuvillamatot, jotka olivat juuri sitä, mitä olin meidän makkariin kaavaillut. Niitä lähti nyt tilaukseen, kaksi kappaletta 70x150 cm koossa (16,90 €/kpl) ja yksi 70x100 cm kokoisena (7,90 €).

Lisäksi aletuotteista löytyi huippuedullinen torkkupeitto ja tyynynpäällinen setti, hinta 4,45 €. Tämä tulee luultavasti saamaan paikkansa terassilta. Terassille löytyi myös kaipaamani ulkomatto. Toinenkin vaihtoehto oli mielessä, mutta tämän valinnassa hinta ratkaisi, Apladen matolla oli hintaa vain 9 €.

 Harkitsin makkariin tulevista matoista valkoisen lisäksi harmaata, ihanalta näyttää tämäkin! Terassille olisi sopinut värinsä puolesta alessa oleva Vilda torkkupeitto ja tyynynpäällinen -setti, hinta 6,20 €. Terassin mattovalinnassa harkitsin pitkään Aversa bukleemattoa, joka on myös alennuksessa (hinta alkaen 16 €).

Tämä Jotexin tarjous (tarjousnumero: 152906) on voimassa ainoastaan tänään, joten laittelehan tilausta menemään, jos jotain kaipailet :)

Ihanaa perjantaipäivää teille!8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tosi kivoja juttuja olet löytänyt :) Hauskaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hvyä! Hyvällä alennuksella saa nyt tuotteita, kun hyödyntää kampanjan :) Hauskaa viikonloppua teillekin <3

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Tilaus tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva jos sinäkin löysit tälle käyttöä! :)

   Poista
 3. Aivan ihania löytöjä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös? Jotexilla on usein näitä hyviä tarjouksia. Toivoinkin jotain tälläistä, että saisin nuo makkariin tulevat matot tilattua :)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä. Nytpä tiedänkin, mitä teen tänä iltana. :)
  Mukavaa viikonloppua toivottelee kaimasi Heli

  VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3