sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pentikin kauniit kynttilälasitelineet
Olen ihastunut Pentikin kynttilälasitelineisiin. Kun muutimme, ostin ensimmäiset sellaiset keittiöömme. Nämä oli niitä ensimmäisiä ostoksia uuteen taloon ja niitä harvoja, jotka ovat pysyneet sisustuksessa mukana siitä asti. Niihin ei vaan kyllästy!

Satuin yksi kerta Pentikissä käydessäni huomaamaan alekorissa näitä kynttilätelineitä, kahdessa eri koossa. Otin molempia kahdet, vaikka laseja ei ollut silloin saatavilla. Pitkään ei tarvinnut niitä metsästää, sillä ne löytyivät lähimmästä Pentikin myymälästä. Pienemmät telineet laitoin olkkariin.
Isommat lyhdyt löysivät paikkansa keittiöstä. Olin alun perin ajatellut sijoittaa nämä olkkariin, mutta mallaillessani huomasin niiden sopivankin paremmin tänne. Täällä ne pääsevät paremmin oikeuksiinsa!
Niistä ensimmäisistä ostamistani lyhdyistä toinen koristaa vierashuoneen ikkunaa, jonne se sopiikin todella kivasti. Vuosien saatossa osa kristalleista on mennyt rikki, joten toinen teline ei ole enää käytössä.

Tykkään näiden telineiden yksinkertaisesta, mutta tyylikkäästä ilmeestä. Niissä ei ole mitään ylimääräistä. Kristallit ovat tässä se juttu. Harva sisustuselementti on sellainen, joka ei menetä hohtoaan, mutta nämä lukeutuvat sellaisiin!

Ensi viikko tulee olemaan hyvin ohjelmarikas. Mieheni on lomalla ja olemme suunniteleet jotain superkivaa alkuviikolle :) Instagramin puolella näette varmasti paloja tästä!

P.S. Blogissani käynnissä oleva arvonta päättyy tänä iltana, joko olet muistanut käydä osallistumassa?

Aurinkoista sunnuntaita ja ihanaa äitienpäivää toivotellen,

12 kommenttia:

 1. HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ SINULLE!Pentikillä on niin paljon kaikkea ihanaa sisustusjuttua.Kauniit ovat nämä sun tuikkutelineet.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat ja sopii moneenpaikkaan.
  Iloista äitienpäivää sinulle Heli <3

  VastaaPoista
 3. Kaunista :)! Ja nuo kynttilälyhdyt ovat kyllä niin ajattomia ja sopivat moneen sisutukseen :)!

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista!
  Äitienpäivähalauksia<3

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit !!

  Oikein ihanaa äitienpäivää sinullekin!!

  VastaaPoista
 6. En ole sinuakaan tajunnut aiemmin seurata Instassa. Nyt on vahinko korjattu. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat lyhdyt <3 Onnellista äitienpäivän iltaa <3

  VastaaPoista
 8. Ompas kauniit lyhdyt ja sopii kyllä niin kivasti moneen paikkaan! :)

  VastaaPoista
 9. Minulla on tuo samainen lyhty jossa roikkuu monta kristallia ja voin kyllä yhtyä ajatukseen että se on ja pysyy meidän sisustuksessa. Eikä siihen kyllästy <3. Ihania nuo toisen mallisetkin, mullekkin!! <3

  VastaaPoista
 10. Tosi kauniit kynttilälyhdyt! <3 Nuo kristallit heijastavat upeasti valonsäteet, ei ihmekään että tykkäät noista! ;) :)
  Pentikillä on paljon kauniita lyhtyjä. :) Yritän aina hillitä itseäni Pentikillä käydessäni, sillä kotona noita kynttilälyhtyjä on jo riittämiin. ;)

  Oikein mukavaa viikkoa sinulle Heli! <3 Suunnitelmat kuulostavat kyllä erittäin mukavilta! ;)
  Halauksin! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
 11. Hei, saanko kysyä mistä olet ostanut nuo kuvassa pilkahtavat rosan väriset verhot? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Roosan väriset verhot olen tilannut Jotexilta. Nimeltään Grace-verhot. Minulta löytyy niitä useissa väreissä, todella hyvä hinta-laatusuhde! :)

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3