lauantai 21. maaliskuuta 2015

DIY seinähyllyt poikien huoneeseen

Valkoistaharmoniaa1.jpg

Valkoistaharmoniaa2.jpg

Tänään saimme kiinnitettyä poikien huoneen seinälle uudet hyllyt! Olin puntaroinnut valmiiden hyllyjen ostamista, mutta ajatus itsetehdyistä hyllyistä houkutteli enemmän. Halusin tietynlaiset hyllyt, joita ei oikein tuntunut valmiina olevankaan.

Kun ostin Bauhausista pöytälevyn tytön huoneeseen (postaus
 diy-kirjoituspöydästä luettavissa täällä), ostin samalla myös mäntylevyä (30x80 cm), josta päätin tehdä nämä hyllyt.

Valkoistaharmoniaa3.jpg

Valkoistaharmoniaa4.jpg

Mäntylevyt maalasin valkoisella maalilla. Halusin jättää hieman kuultavan pinnan, joten maalasin vain yhden kerroksen. Kannattimet löytyivät Kärkkäiseltä.

Yhden hyllyn hinnaksi tuli 16 € (hyllylevy 8 €, kannattimet 4 €/kpl), joten ei mikään älyttömän kallis investointi. Näistä tuli juuri sellaiset, jotka ajatuksissani oli ollutkin. Simppelit hyllylevyt kauniilla kannattimilla, joilla sai kivaa ilmettä hyllyihin! Kannattimet ovat harmaan sävyiset, vaikka kuvissa näyttävät enemmän mustilta.

Valkoistaharmoniaa5.jpg

Valkoistaharmoniaa6.jpg

Numeropussukat pääsi nyt näille hyllyille, joita varten olin nämä tilannutkin. Näyttävät tässä just niin hyvältä, mitä olin osannut odottaakin! Näihin lajiteltiin pikkudinot (1) eläinhahmot (2) sekä työkalut (3).

Ankkurikoristeen tilasin Ellokselta. Tämän satuin näkemään Instagramissa eräässä kuvassa ja heti oli tilattava itsellekin samanlainen! :D Täydentää kivasti huoneen meriteemaa. Vanhat puupalikat ovat olleet pitkään kaapissa tallessa ja pääsivät nyt hyllylle esille. Juuri sopiva määrä oikeanlaisia palikoita muodostamaan toisen poikamme nimen :)

Valkoistaharmoniaa7.jpg

Valkoistaharmoniaa8.jpg

Tähtilaatikot tilasin H&M:ltä jokunen aika sitten. Näissä säilyy mm. palapelilautoja, värityskirjoja ja isompia dinoja (vanhemman pojan lempparileluja). Keskimmäisellä hyllyllä oleva kannellinen laatikko on myös H&M:ltä, siellä pysyy nätisti pikkutavarat tallessa.

Valkoistaharmoniaa9.jpg

Valkoistaharmoniaa10.jpg

Alimmainen hylly sijoitettiin sille korkeudelle, että vanhempi pojista yltää ottamaan itse laatikoista tavaraa. Kun pienemmät tavarat eivät ole pienten käsien ulottuvilla, pysyvät ne paremmin järjestyksessä (niin ainakin äiti toivoo :D). Nämä pojat saavat siis pyynnöstä leikkiin mukaan.

Viikon päästä saan Oulun seudun sisustusbloggaajia kylään, tätä odotan jo innolla ja jännityksellä! Tämä on yksi syy, miksi näitä projekteja on valmistunut näinkin tiheään tahtiin. Yleensä näissä tahtoo venyä, mutta nyt on ollut hyvä syy saattaa nämä valmiiksi asti. Meidän makuuhuoneen remontti venyi entuudestaan, kun yhtä seinää piti lähteä vielä kesken tapetoinnin kittaamaan ja hiomaan. Tuntuu olevan loputon urakka, mutta eiköhän sekin saada piakkoin valmiiksi asti.

Ihanaa lauantai-iltaa teille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3