perjantai 19. syyskuuta 2014

Olkkarin syksyä ja suunnitelmia

Järjesteltyäni vierashuoneeseen uutta sisustusta, osa tyynyistä siirtyi sinne olkkarista. Niimpä ryhdyin laittelemaan olohuoneeseenkin hieman syksyisempää ilmettä.


1d.jpg


5.jpg


Verhot saivat vielä jäädä paikalleen, sopivat mielestäni syksyynkin. Sohvanpäälliset on taas pestynä, ja saan (pienen) hetken nauttia ihanan puhtaasta sohvasta ja raikkaasta ilmeestä!


9.jpg


15.jpg


Sohvalta siirsin vaalean turkoosit tyynyt pois (toinen divaanille) ja tilalle tuli samat harmaat tyynyt, jotka oli tässä viime keväänä. Vaaleanpunaisten röyhelötyynyjen tilalle tuli toiset vaaleanpunaiset tyynyt, joista toinen oli keittiön puusohvalla.


Itse tykkään siirrellä tavaroita (erityisesti tyynyjä) paikasta toiseen.

Saa ilmaiseksi vaihtelua sisustukseen ;)


8.jpg


3.jpg


Perhostyyny siirtyi divaanille ja tähän se istuukin tosi kivasti!


4.jpg


Hyvän Tuulen Puodista tilasin pienen tarjottimen, joka sopii puulaatikon päälle just passelisti :) Harmaan lisäksi näitä on saatavana myös vaaleanpunaisena.


10.jpg


Kesän terassilla ollut tarjotinpöytä siirtyi taas takaisin olohuoneeseen. Tämä tuo osaltaan sopivasti kontrastia vaaleaan sisustukseen, jota aina kaipaan syksyisin.


11d.jpg


Tekobelargonia ruukkuineen siirtyi myös terassilta sisätiloihin.


7.jpg


14.jpg


Sohvapöydäksi olen haaveillut ns. sarjapöytää, sellainen on nyt hakusessa.

Vaikka keinutuoli on muuten mieluinen ja rakas, vie se todella paljon tilaa eikä mahdu kunnolla tuolle paikalle. Sen tilalle olen miettinyt pientä nojatuolia. Ja sen kaveriksi lattia/seinävalaisinta.


20.jpg


Kuten olen jo aiemmin maininnut, tauluhyllyjen tilalle on tulossa leveämmät hyllyt. On ihana päästä tekemään paremmin asetelmia, en malta odottaa että saadaan hyllyt paikalleen!


17.jpg


21.jpg


Takan reunukselle on ollut aina hankala löytää sopivia somisteita. Nyt hoksasin kokeilla tekomurattia tähän, ja se miellyttääkin kovasti silmääni! Sopivan kapeaa kukkaruukkua minulla ei ollut, joten päällystin muoviruukun silkkipaperilla.


18.jpg


19.jpg


Sivupöydälle vaihdoin myös somisteita. Mustiin kynttilänjälkoihin laitoin pilarikynttilät, jotka tuunasin helmi-strassiteipillä.


23d.jpg


Vitriinin päällä ollut lyhty siirtyi terassille, ja sen tilalle asettelin kynttilöitä ja paperikennoja.


***


Kodinhoitohuoneessamme on seissyt remontti muutaman viikon, ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Jospa tänä viikonloppuna saisi sitäkin eteenpäin, että saadaan joskus valmiiksi asti!


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3