torstai 4. syyskuuta 2014

Kotiintuomiset Sisustus Wanha Aliinasta

Viikko sitten postasin teille ihastuttavasta Sisustus Wanha Aliinasta, jossa pääsin käymään elokuussa. Esittelen nyt omat kotiintuomiseni :)


1.jpg


Wanha Aliinasta löytyy paljon ihania kynttiläalustoja, tuikkukuppeja jne. Itse ihastuin erityisesti rouheisiin malleihin ja muutama niistä piti sujauttaa ostoskoriini!


8d.jpg


Näitä sinkkisiä kynttilänjalkoja lokerolla ihastelin viime talvena monessa blogissa, mutta en onnistunut löytämään itselleni niitä mistään. Olin todella iloinen, että nämä tulivat nyt vastaan! Erityisesti, kun hintaa tällä oli vain 4,30 €! Näitä ostin kaksin kappalein.


3.jpg


4.jpg


Kynttilänjalan ympärille kiedoin pitsinauhaa ja metallimerkin, jotka olin jo aiemmin tilannut puodista. Lokeroon laitoin varakynttilöitä, jotka käärin putiikista ostamaani kauniiseen kirjain-servettiin. Nauhassa kiinni toinen metallimerkki (sama malli, ovat kaksipuoleisia).


2.jpg


Tätä ihanaa sinkkikruunua en voinut vastustaa! Tälläisesta olen myös haaveillut pitkään, tässä mallissa on ihana patinoitunut pinta. Kynttilän ympärille laitoin putiikista ostamaani pitsinauhaa sekä strassikoristeen.


5.jpg


Wanha Aliinasta ostamani kynttilänjalkojen kaveriksi nostin terassilta yhden Bilteman betonisista kynttilänjaloista. Tämä sopii näiden kaveriksi täydellisesti!


12.jpg


11.jpg


Toisen sinkkisen kynttilänjalan sijoitin vierashuoneeseemme.


13.jpg


14.jpg


Tähänkin kiedoin ympärille pitsinauhaa, jonka kinnitin strassikoristeella. Lokerikon kynttilöiden ympärillä olevaa vanhanaikaista paperia olen saanut ihanalta blogiystävältäni Nanetelta.


18.jpg


Sinkkinen pannunalunen lähti myös mukaani, ja se pääsi kylppäriin asetelman alustaksi.


16.jpg


19.jpg


Putiikista löytyi myös upea korkillinen lasipullo, joka on samaa sarjaa aiemmin Villa Vanillasta ostamani lasipullon kanssa. Näistä tuli todella kiva asetelma :)


21.jpg


Vanhanaikaiset pyykkipojat olivat niin suloiset, ettei näitä yksinkertaisesti voinut jättää kauppaan! Nämä pääsevät somistamaan uudistuvaa kodinhoitohuonetta, joka on nyt pintaremontin alla.


20.jpg


Wanha Aliinasta löytyy paljon pieniä ihanuuksia, joihin itselläni on heikkous..  Tämä metallikortti pääsi koristamaan makuuhuonettamme, josta löytyy hieman pariisihenkistä tunnelmaa.


23.jpg


Tämä Jeanne d´Arc Livingin köyhänhopeinen tuikkuastia oli ehdoton ostos. Se oli ensimmäisiä juttuja, joihin putiikissa kiinnitin silmäni! Köyhänhopeisia kynttilänjalkoja ja pulloja oli hyvä valikoima :)


24.jpg


26.jpg


Tuikkuastia pääsi olkkarin tauluhyllylle. Sen kaveriksi nostin Tine K:n tuikkukupin.


Tauluhyllyt on menossa vaihtoon. Olemme ostaneet valmiiksi puutavaraa, josta teemme tälle paikalle leveämmät hyllyt. Niihin saa sitten helpommin tehtyä asetelmia, näiden Ikea-tauluhyllyjen kapeus kun on rajoittanut niiden tekemistä.


Kivaa viikonlopun odotusta teille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3