perjantai 12. syyskuuta 2014

Kivoja kirppislöytöjä!

Parisen viikkoa sitten pääsin tekemään kunnon kirppiskierroksen naapurini kanssa. Aloitimne aamukymmeneltä ja viihdyimme iltapäivään asti. Vielä olisi ollut pari paikkaa, jotka oli ollut ajatuksissa koluta läpi, mutta ne jäivät seuraavaan kertaan!


Oma lempikirppis Oulussa on ehdottomasti Paljekirppis. Paljon myyntipöytiä ja erilaista tavaraa. Lisäksi täältä löytyy kahvila, ehdoton plussa! Tällä käynnillä löysin paljon kivaa ja edullista tavaraa, kurkatkaa alta mitä!


1.jpg


2%2B2.jpg


Näihin mukeihin ihastuin täysin! Nämä taisivat olla jotain, mitä Paljekirppis itse kauppaa, nämä olivat yhdellä perähyllyllä. Värivaihtoehtoja oli muutama, joko hopeisilla tai kultaisilla kuvioilla. Itse valitsin näitä vaaleanpunaisia ja vihreitä, todella kauniit! Ja halvat -vain 0,75 €/kpl! Noita vaaleanpunaisia voisi käydä ostamassa pari lisää :)


4.jpg


Kesällä totesin pariin otteeseen, että cooleri olis näppärä tapa pitää kuohari viileänä. Ne, joita olin kaupassa nähnyt, oli sen verran hintavia ettei sellaista tullut ostettua. Nyt löysin kaksi tyylikästä cooleria 2 €:lla, eli kannatti jälleen odottaa tämänkin hankinnan kanssa ;)


u5%2Ckyj.jpg


Tälläinen servettiteline lähti myös kahdella eurolla mukaani.


of-rg9.jpg


i%C3%A4.th.jpg


Paljekirppikseltä löytyi myös pari ihanaa tekokukkaa (2 €/2 kpl). Toisen sijoitin vessaan.


11.jpg


Ja toinen pääsi takan reunalle. Harmaan kukkasen ostin jokunen aika sitten Kairahousesta, nämä ovat yhdessä kiva pari :)


67.jpg


Tälläinen sinkkiruukku löytyi parilla eurolla. Tämä on tarkoitus laittaa terassille, kunhan saan aikaiseksi.


Ruukussa olevat koristeoksat löytyivät Halpa-hallista, 0,75 €/kpl. Sopii niin kivasti tuohon ruukkuun!


u5%2Ckyju5%2Ckyj.jpg


Kävin ensimmäistä kertaa Kontissa. Melkoinen aarreaitta, sieltä löytyi todella paljon kivaa tavaraa, nätisti omissa osastoissaan. Sieltä mukaani tarttui kuvassa näkyvät hyllyt sekä jakkara. Hyllyt on tulossa kodinhoitohuoneeseen, maalaan ne ennen seinälle laittamista. Käyntimme aikana kaikki huonekalut olivat -50 %, ja näille jäi hintaa vaivaiset 1,75 €/kpl!


p1.jpg


q%20q%20.jpg


Vihreälle pikkujakkaralle on paikka toisesta vessasta. Se vaatii ensin uutta maalia pintaansa. Matkalaukku-ihanuus tuli vastaan Paljekirppiksellä! Olen pitkään ihastellut muiden blogeissa ihania matkalaukkukokoelmia. Itse en ole aiemmin onnistunut löytämään järkevän hintaisia, kunnes nyt! Tällä oli hintaa vaivaiset neljä euroa! Piti oikein hieroa silmiä, että näenkö oikein.


Matkalaukun myyjä sattui olemaan paikalla ja hän kertoi, että tämä matkalaukku on reissannut monessa paikkaa tanssimatkoilla. Venäjällä, Kanarian saarilla, Englannissa. Oli mukavaa kuulla hieman tarinaa tästä! Kyljessä olevat tarrat on niin symppikset, etten raski niitä ainakaan heti rapsuttaa pois. Käyttötarkoitus on vielä hieman auki, mutta taatusti sellainen löytyy!


Yksi hauska sattuma tämän laukun kanssa vielä on, joka täytyy teillekin jakaa. Kävi nimittäin ilmi, että laukun myyjä sattui olemaan blogikolleegani Tainan sisko. Piiri pieni pyörii :) Terveiset vaan teille molemmille! <3 Ja siskolle kiitokset tästä laukusta!


u5%2Cky.jpg


Kontista löytyi myös tämä herkkä balleriinataulu (0,75 €) <3


6.jpg


Taulu pääsi tytön huoneen hyllylle. Huoneen asukas tykästyi siihen kovasti!


***


Eilen olin unohtanut kahvikupin näppäimistön viereen. Varmaan arvaattekin loput. Nii-in, yksi lapsista oli käynyt sen kaatamassa näppäimistön päälle ja sököksihän se meni. Oma moka, jospa tästä lähtien en enää unohtele noita kupposia pienten käsien ulottuville... Tämän postauksen teko venyi hieman siitä syystä, mutta onneksi sain käsiteltyä silti kuvat ja siirrettyä palvelimelle. Tekstiosio houtui tabletillakin :)


Ihanaa viikonloppua teille kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3