tiistai 5. elokuuta 2014

Viime viikkojen kuulumiset!

Hei kaikille!


Olette ehkä ihmetelleet, mihin olen kadonnut. Tietokoneemme sanoi sopimuksensa irti ja sen korjaaminen tuntui olevan melkoinen mysteeri. Monta osaa piti vaihtaa ja loppujen lopuksi todettiin, että olisi tullut halvemmaksi vaan ostaa uusi kone.. Noh, pääasia että nyt on v i h d o i n toimiva kone käytössä!!


Blogeihin kommentointi on jäänyt melkein kokonaan, sillä itsestä tuntuu jostain syystä vaivalloiselta naputtaa tekstiä puhelimella.. Pahoittelut siis siitäkin!


Tämän blogitauon aikana olen liittynyt Instagramiin, ja se paikka on koukuttanut täysin! Sinne olenkin laittanut ahkerasti kuvia, montakin kertaa päivässä. TÄSTÄ (klik) pääset seuraamaan profiiliani! Sieltä näet mitä blogitauon aikana on kodissamme tapahtunut :)


ohUUS.jpg


Tässä muutama pilkahdus siitä, mitä välissä on ehtinyt tapahtumaan.


Hommasin olkkariin pitkään haaveilemani verhot, jotka olivat Jotexilla alessa. Sitä myötä olen tehnyt olkkarissa pieniä muutoksia, lähinnä vaihtanut tasoilla olevia tavaroita.


vieras2.jpg


Vierashuoneeseen on tullut uusia sisustustyynyjä ja niiden myötä reilusti pastellisävyjä! Ferm Livingin korikin sai tasona uuden käyttötarkoituksen.


uus.jpg


Olen saanut myös ihanaa postia mm. Hyvä kiertämään haasteen merkeissä! <3


Edellä mainittujen aiheiden lisäksi luvassa juttua mm. näistä:


* Casabloggareiden tapaaminen, kierros sisustuskaupoissa


* Ihana arvonta!


* Kuvia pihalta ja terassilta


* Käynti ihastuttavassa Wanha Aliina Sisustuskauppassa + ostokset sieltä


***


Luvassa piakkoin lisää juttua! Helteistä viikkoa kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3