torstai 14. elokuuta 2014

Terassilla

Heips kaikille!


Päätin näyttää teille muutaman kuvan terassiltamme, joita olen ottanut kesän aikana. Nämä on lähinnä sellaisia "itselle otettuja" kuvia, ei niinkään sillä ajatuksella, että lisään ne blogiini. Jokainen kuvakulma ei siis ole niin tarkkaan mietitty, mutta saatte näistä varmasti käsityksen siitä, miltä meidän terassilla tällä hetkellä näyttää.


1.jpg


Tämä kesä on ollut ensimmäinen kesä, jolloin todella sisustan terassia. Aiemmin ei ole jostain syystä kiinnostanut, vai onko se lie ollut vain ajan puutetta (kun sisätiloissakin on riittänyt puuhasteltavaa).


2.jpg


Alkukesästä ostin terassin pöydälle vahaliinan, tabletit ovat sen sijaan viime kesän ostoksia H&M:ltä. Pöytäryhmä olisi maalauksen tarpeessa ja luulen, että kun uusi väri on pinnassa, vanaliinakin saa lähtöpassit. Maalaus taitaa kuitenkin jäädä ensi kesään.


Istuintyynyt olen tilannut myös H&M:ltä, ja ovat oikeasti vaaleanvihreät -kuva vääristää ne keltaisiksi..


Kaidetta vasten oleva kukkapöytä on isäni tekemä ja se on pitkään hakenut paikkaansa. Tässä sille olikin ihan täydellinen paikka, toimii tarvittaessa myös laskutasona.


3.jpg


Tämä on ollut kesän ehdoton LEMPPARIPAIKKA!


Halusin ehdottomasti jonkun löhöpaikan terassille, ja rupesin miettimään miten sen toteutan. Mielessä oli siirtolavat ja muut vastaavat ratkaisut, mutta halusin kokeilla jotain muuta. Sitten keksin -ilmapatja! Olimme ostaneet juuri vieraspatjan Jyskistä, jolla oli sopivasti korkeuttakin. Se kävi tähän tarkoitukseen mainiosti. Päälle vain päiväpeitto ja kasa tyynyjä! Kaikki tekstiilit oli kaappien kätköistä, mitään uutta tähän ei tarvinnut ostaa. Ensi kesäksi teen tähän vielä selkänojan, mutta on tälläisenaankin jo niin ihana paikka rentoiluun!


Hyttysverkko on Ikeasta ja sen ostimme jo pari vuotta sitten. Olin suunnitellut sitä ensin taivas'alle, mutta testauksessa todettiin sen olevan niin herkästi tuulten riepoteltavana, että luovittiin ideasta. Kiva, kun tällekin löytyi nyt käyttöä.


5.jpg


Etuterassille olen haaveillut uutta, sirompaa pöytäryhmää. Ihan kivoja vaihtoehtojakin olisi ollut tarjolla, mutta lompakon nyörit ovat sen verran tiukilla, että päätimme siirtää tämän hankinnan ensi kesään. Muovikalusteet ovat palvelleet meitä jo reilut 10 vuotta! :D


Etuterassille hommasin pari uutta amppelia. Pidikkeet löysin alkukesästä Torilta, sain noita ison kasan pilkkahintaan.


6.jpg


Aamuaurinko paistaa tähän etuterassille, ja tässä olemme juoneet aina aamukahvit. Riipputuoli on lasten suosikki :) Se irtosi viime vuonna vaivaisella eurolla Elloksen tilauksen yhteydessä.


Pöytäliina löytyi Säästökuopasta, tykkään siitä tosi paljon!


7.jpg


Clas Ohlssonilta löytyneet pelargoniat on ilahduttaneet koko kesän! Ehkä ensi vuonna hommaan vain tekokukkia, niin pääsen helpolla kastelussa? :D


Korento-tuikkukuppi oli yksi tän kesän must-hankintoja! Tämä löytyi Halpa-hallista muutamalla eurolla. Strassikoristeisen kukkaruukun bongasin Säästökuopasta, ja pakkohan se oli saada. Kaikenlaiset blingbling -jutut kiinnostaa koko aika enemmän ;)


Huomenna pidän kotonani sisustuskutsut, joten päivä menee leipoessa ja siivotessa. Ensi viikolla sitten luvassa juttua näistäkin!


Kivaa loppuviikkoa teille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3