sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hyvä kiertää jälleen ♥

Täällä blogimaailmassa on tiettyjä aioita, joiden edessä olen sanaton...


Ihania ihmisiä, joiden kanssa  kokee yhteenkuuluvuutta ja joiden kanssa on ystävystynyt. Paras anti tässä koko bloggaamisessa on nimenomaan kanssakäyminen lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa.


Olen saanut suunnattoman paljon iloa ja motivaatiota teistä lukijoista ja teidän kommenteista. SUURI KIITOS TEILLE JOKAISELLE! Arvostan jokaista sanaa, jonka olette minulle lähettänyt!


uus.jpg


Kohdalleni osui jo viidettä kertaa Hyvä kiertämään haaste. Tällä kertaa minua muisti ihastuttava Seija blogista Stella Vanilja. En tiedä kuinka voin kiittää sinua kyllin, lähettämäsi paketti oli niin mieluinen ja minun näköinen!!


Toistan itseäni, mutta jaksan aina vaan ihmetellä sitä, kuinka hyvin sitä voikin pelkän blogituttavuuden perusteella oppia tuntemaan toisensa. Toisaalta ihmekö tuo, joidenkin kanssa tulee kirjoiteltua melkein päivittäin.


4.jpg


6.jpg


Kun avasin Seijan lähettämän paketin, ja näin heti aluksi sen sisältävän tämän tyynynpäällisen, kylmän väreet nousivat iholleni. Olin nimittäin ihastellen katsonut tätä tyynynpäällistä H&M:n sivuilta ja kun jäin toviksi harkitsemaan ostopäätöstä, olivat ne ehtineetkin jo mennä. Voitte vaan kuvitella tuntemuksiani -aivan kuin Seija olisi aavistanut minun toivovan tälläistä!


5.jpg


Tyyny komeilee nyt keittiön puusohvalla, ja saa hymyn huulilleni joka kerta, kun sen näen!


3.jpg


1.jpg


Keittiöpyyhe oli myös niin mieluinen! Minähän rakastan perhosia ja muita siivekkäitä, ja saman sarjan tyynynpäällinen meiltä jo löytyykin olkkarista.


10.jpg


8.jpg


Servetit halusin esille jonnekin, ja siitä lähti sitten keittiön tasojen tavaroiden siirtely. Tein asetelman ensin valkoiselle tarjoilulautaselle (josta otin kuvan Instagramiin), mutta pian hoksasinkin, että onhan meilllä kerrostarjotinkin. Sinne asetelma sopi myös kivasti, ja siten  tasolta vapautui tilaa muille tavaroille.


13.jpg


Asetelmaan pääsivät vanhat leivosvuoatkin. Olen käyttänyt näitä tuikkualustoina.


12.jpg


Nyt sain paperipillitkin esille, kiva pieni väripilkku. Pienessä lasiastiassa säilytämme ruususuolan.


7.jpg


Kiitos vielä kerran Seijalle ihanasta paketista sekä ystävyydestäsi!


Haluan myös kiittää teitä jokaista lukijaa siellä ruudun toisella puolella. Teitä varten minä raapustan postauksiani. Ilahdun jokaisesta kommentista, minkä teiltä saan, niitä on aina yhtä kiva lukea!


Erityisesti haluan kiittää heitä, jotka jättivät kommenttia "blogimietteitä"-postaukseeni. Teidän sanoilla oli iso merkitys! Sisäistin itselleni, ettei tätä bloggaamista pidä ottaa liian vakavasti. Tämä on rakas ja tärkeä harrastus, -ylimääräisiä paineita on turha ottaa. Postaan sitä mukaa kun hyvältä tuntuu ja miten aiheita riittää. Toivottavasti viihdytte mukana!

Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille!


Halauksin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3