lauantai 23. elokuuta 2014

Casa-kiertueen kotiintuomiset

Edellisissä postauksissa (osa 1, osa 2 ja osa 3) esittelin oululaiset liikkeet, joissa kävimme kesäkuisella Casa-kiertueellamme.

Saimme muutamat goodiebagit mukaamme ja pari ostostakin tuli tehtyä.

1.jpg

Decorasta löytyy joka kerta uusia, ihania kynttilänjalkoja, tuikkuja ja kynttilöitä. Itselläni on todellinen heikkous näihin, enkä voinut vastustaa näitä lasisia kynttilänjalkoja. Nämä on niin kauniit, ja passaa meidän olkkariin värinsä puolesta aivan täydellisesti!

6_1.jpg

Decoralta saamassamme goodiebagissa oli pari Linumin keittiöpyyhettä. Näitä tarvitsee aina, kiitos Decoralle kivasta paketista! :)

2.jpg

3_1.jpg

Coloresta saimme tämän ihanan setin, joka sisälsi paketin paperipillejä, nomparelleja sekä pieniä vuokia. Kauniit kiitokset Colorelle, tämä oli todella mieluinen!

13.jpg

14.jpg

Kairahousesta nappasin mukaani muutaman ruukunpidikkeen. Tälläiset minulla oli ollutkin etsinnässä, nämä oli juuri sopivan kokoiset ja sirot.

8.jpg

Kairahousesta saimme kivan paketin, jossa oli ihanaa saippuaa, huulivoide sekä kortteja. Yhteen korttiin omistaja oli jättänyt meille kiitokset käynnistämme, nämä lämmittävät mieltämme!

10.jpg

11.jpg

Lifestylenordicin goodiebagista löytyi kaunis TineK:n kynttiläkuppi sekä muistivihko. Todella ihana muistaminen tämäkin, kiitokset!

Kiertueeltamme jäi ihanat muistot, päivämme oli todella onnistunut! Ihania putiikkeja, hyvää seuraa ja iloista mieltä :) Kiitos vielä mukana olleille!

Aurinkoista lauantaipäivää kaikille!

Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3