torstai 21. elokuuta 2014

Casa-kiertue Oulussa, osa 3

Tässä tulee viimeinen osa Casa-kiertueeltamme!


l1.jpg


Sokerina pohjalla on ehdottomasti yksi Oulun ihanemmista liikkeistä, Lifestylenordic (Aittatori 10). Sijainti on idyllisessä Torin rannassa. Täällä on aivan omanlaisensa tunnelma, joka täytyy kokea itse!


l2.jpg


Lifestylenordicista löytyy todella paljon ihasteltavaa! Tuotteista edustettuina ovat mm. TIneK, Nicolas Vahe, Design Letters, Ferm Living, House Doctor sekä L:A Bruket.


l4.jpg


l9_1.jpg


Nicolas Vahen tuotteet miellyttävät kovasti omaa silmää. Yksinkertaista, kaunista ja tyylikästä.


l7.jpg


Tässä olisi kiva säilytyspussi esim. lehdille :)


l5.jpg


l6.jpg


TineK:n lasituikut on yksi asia, joita ihailen joka kerta täällä käydessäni! Yksi isompi minulta löytyy, ja sen kaveriksi olen haaveillut korallin sävyistä lasituikkua.


l10.jpg


Kuvastosta ihailin myös näitä Mirrorfacet -lasituikkuja, joissa on sisäpuolella hopeapinnoite. Näitä on tullut nyt liikkeeseen, joten täytyy käydä ihastelemassa näitä pikapuolin!


l11.jpg


l15.jpg


Ihania säilytysratkaisuja, kuten nämä House Doctorin rautakorit. Nettikaupasta huomasin, että valikoimiin oli tullut pienempiä koreja, joita omistajalta tiedustelinkin. Ne ovat nyt ostoslistallani!


l13.jpg


l14.jpg


l16.jpg


l17.jpg


Liikkeessä on niin hurmaava tunnelma, paikkana aivan täydellinen! Suosittelen lämpimästi poikkeamaan täällä! Lifestylenordicilla on myös nettikauppa, jonne pääset TÄSTÄ.


Lifestylenordicista saimme mukaamme ihanan goodiebagin, siitä myöhemmin lisää :)


s1.jpg


Sisustuskauppakierroksen jälkeen siirryimme nälkäisinä (ja melko väsyneinä!) Pikisaaressa sijaitsevaan Sokeri-Jussin Kievariin (Pikisaarentie 2).


s2.jpg


s3.jpg


Miljöö vanhoine rakennuksineen täällä Pikisaaressa on upea!


LSN%20ja%20sokerijussi.jpg


Koska kyseinen kesäpäivä oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, söimme terassilla. Alkuun kilistelimme kuohuvilla ja pian pääsimme nauttimaan myös herkullisista ruoka-annoksista!


s7.jpg


Kurkkasimme myös sisätiloihin, joissa on myös upeat puitteet! Suosittelen lämpimästi Sokeri-Jussin Kievaria, saimme erinomiaista palvelua ja ruoka oli maistuvaa :)


***


Tämä viikko on puuhasteltu mm. kodinhoitohuoneen pintarempan kanssa. Vanhat tapetit ja laatat saavat kyytiä, ja tilalle tulee raikkaampaa ilmettä. Instagramissa (http://instagram.com/valkoistaharmoniaa) vilautin jo kuvaa tästä projektista. Sinne tuleekin päivitettyä usein kaikkea sellaista, mitä täällä blogissa ei näy.


Huomenna suuntaan naapurini kanssa pitkästä aikaa kirppiskierrokselle. Toivottavasti teen jotain kivoja löytöjä! Mukavaa viikonloppua teille toivotellen,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3