lauantai 12. heinäkuuta 2014

Reissukuulumiset Pohjois-Norjasta!

Hei kaikille!


Alkuun haluan kiittää teitä, jotka jätitte kommenttia edelliseen postaukseeni! <3 Viestinne merkitsivät todella paljon, olette kaikki ihania!! ISO KIITOS <3 Sain roppakaupalla lisää motivaatiota kirjoittamiseen ja oli huojentavaa kuulla että muillakin on ollut vastaavia mietteitä.


Edellisen postauksen jälkeen pöytäkoneemme simahti enkä päässyt tekemään postauksia. Facebook-sivuillani vilautin kuvaa terassiltamme, jonne tein meille ihanan lököttelypaikan. Siitä juttua luvassa kunhan saadaan tekniikka pelaamaan! Postausaiheita on itse asiassa jonoksi asti, ja pian on myös luvassa arvontaa :)


m1.jpg


Sain siirrettyä lomakuvia äitini läppärille, ja tehtyä pienen postauksen!


Viikko sitten lähdimme reissun päälle, määränpäänä Pohjois-Norja ja äitini kotiseutu Kvalsund. Ajoimme Kuusamon kautta, josta saimme asuntoauton lainaksi ja otimme äitini mukaan kyytiin. Itse matka pohjoiseen ja yöpyminen välissä olivat jo kiva seikkailu niin lapsille kuin aikuisille :)


mais1.jpg


Vajaa 800 ajokilometriä takana ja olimme perillä tutuissa, rakkaissa maisemissa! Täällä olemme reissanneet joka kesä, ja pohjoisen maisemat lumoavat joka kerta <3 Täällä sielu lepää!


mais2.jpg


silt.jpg


mais5.jpg


Päiviin on mahtunut vaellusreissuja, kalastamista, kaupunkireissuja Hammerfestiin ja seurustelua sekä rentoilua. Veljeni perhe viettivät myös muutaman päivän täällä ja eilen saapui isäni ja siskoni seuraksemme.


IMG_5624_CR2_shotwell.jpg


Ilmatkin suosivat meitä ja saimme nauttia harvinaisista helteistä. Kävimme kahlaamassa jäämeressä, mutta uimaan emme sentään tohtineet ;)


m3.jpg


luo%20nt5ll.jpg


Loma jatkuu vielä viikonlopun yli ja ensi viikolla palaamme Suomeen.


Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Lomaterveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3