torstai 12. kesäkuuta 2014

Uudet röyhelötyynyt, vitriinin muutos ja yleisilmettä

Pitkään odottamani ihanat H&M:n röyhelötyynynpäälliset saapuivat jokunen aika sitten postissa. Ne on juurikin niin ihanat kuin osasin odottaa, jos ei vieläkin ihanemmat!


14.jpg


16.jpg


Olen nähnyt samoja tyynynpäällisiä muutamissa blogeissa, joista ne ovat jääneet mieleeni. Muutaman kerran tilatessani näitä H&M:ltä, ne ovat päässeet loppumaan ja sinnikkäästi  olen näitä kärkkynyt. Onneksi näitä tuli nyt lisää myyntiin ja klikkasin heti kaksi päällistä ostoskoriini! Nopeasti nämä sitten menivätkin, sillä pari päivää tilauksesta varastosaldo näytti taas nollaa.


13.jpg


Värisävyksi halusin ehdottomasti vaaleanpunaiset. Harmaat oli toinen vaihtoehto mitä mietin, mutta nyt teki mieli lisätä hieman vaaleanpunaista mintun/turkoosin kaveriksi.


2.jpg


Nyt olkkarissa on hyvin kesäinen ja vaalea sisustus. Tummampia sävyä tulee varmasti taas sitten syksyä kohti. Pieninä annoksina tosin, sillä jostain syystä tummat sävyt alkaa itsellä herkästi tökkimään. Ihailen kyllä suuresti sisustuksia, joissa on käytetty rohkeasti mustaa tai muita tummia sävyjä, mutta omaan kotiin ne ei tunnu sopivan.


5.jpg


3.jpg


Sohvanpäälliset (istuin- ja selkäosat) käytin juuri pesussa, nyt ne ovat taas ihanan puhtaat! Vähintään kerran kuussa ne tuleekin pestyä, sillä kolmilapsisessa perheessä ne tuntuu likaantuvan hetkessä.


Divaanin päällä käytämme aina vilttiä, sen saa näppärästi pesuun aina tarvittaessa. Divaanin oma päällinen on todella hankala irroittaa ja saada taas paikoilleen, joten sen pesemme vasta sitten, kun on kunnolla likainen.


6.jpg


7.jpg


12.jpg


Olen pitkään miettinyt laittavani olkkarin vitriininoviin verhot tai muuta peitettä lasioviin. Sisältö kun näytti aina niin sotkuiselta ja sitä kautta koko nurkkaus rauhattomalta. Sopivaa kangasta ei ole vielä tullut eteen, mutta sitten mieleeni tuli tapetinjämät, jotka jäivät tytön huoneen remontista jäljelle.


10.jpg


Valko-vaaleanpunainen raitatapetti passaa värin ja kuosin puolesta ihan kivasti, mutta aivan tyytyväinen en tähän ole. Ensinnäkin kankaalla voisi saada hieman pehmeämmän ilmeen aikaiseksi, ja värinä on mielessä valko-musta/harmaa. Kenties jotain tekstiä.


Kiinnitin tapettia kaapin oviin teipillä, on sitten helppo irroittaa kun löydän paremman vaihtoehdon! Uudet nupitkin on uusinnassa (joku saattoihin jo huomata alimmassa laatikossa uuden olevan jo paikoillaan, kaksi muuta täytyy lyhentää sopivan kokoisiksi).


8.jpg


9.jpg


15.jpg


Meillä on tällä hetkellä talossa sellainen 1 v pikkuvipeltäjä, että tasoilla ei voi pitää mitään särkyvää. Esim. sohvapöydällä olevat kynttilät on normisti kaapissa piilossa. Lasitavaroita ja kivoja asetelmia pitäisin esillä niin mielelläni, mutta ne täytyy unohtaa ainakin hetkeksi.


19.jpg


Melkoinen kuvapläjäys ja kertomus tuli teille selattavaksi, toivottavasti jaksoitte loppuun asti ;)


Tällä viikolla on taas puuhasteltu hieman lisää pihalla ja terassilla. Viikonloppuna on luvassa varastoaitan pystyttämistä, isäni tulee mieheni avuksi siihen hommaan. Minä taas voisin äitini ja lasten kanssa pyörähtää vaikka kirppareilla :)


Olethan muistanut osallistua LYHTYARVONTAAN? Huomiseen asti on vielä aikaa osallistua, KLIK KLIK!


Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3