torstai 26. kesäkuuta 2014

Terassin kesäilmettä ja blogimietteitä

Heippa ihanaiset siellä ruudun toisella puolella! Blogissani on ollut viime aikoina hieman hiljaisempaa.

Motivaatio on ollut välillä hiukan hukassa. Mietin pitkään sitä, avaudunko teille mietteistäni, mutta uskon tämän vapauttavan minua, jolloin postauksiakin on helpompi tehdä.

Aina silloin tällöin tulee mietittyä onko blogini sisältö tarpeeksi kiinnostavaa ja millaisena muut näkevät kotimme. Netti on pullollaan kauniisti sisustettuja koteja ja täytyy myöntää, että koen joskus alemmuuskompleksia, vaikka hieman turhaa onkin. Ehkä se suurin syy siihen on rahan puute, kotiäidin tulot kun eivät päätä huimaa. Paljon olisi tarpeellisia juttuja ostoslistalla ja remppaakin pitäisi tehdä, mutta raha rajoittaa. Näin on tietenkin monella. Joskus vaan iskee se tuskan tunne, että olisi niin kiva laittaa kotia ja ostaa esim. uusia huonekaluja, jos lompakko antaisi myöten...

2.jpg

MUTTA, kun hankinnat eivät ole itsestäänselvyys, osaa niistä nauttia enemmän! Ja tuleepahan käytettyä tuunaustaitoja ja luovuuttakin sisustuksessa. Se luo vaan persoonallisuutta, mikä on hyvä asia.

Mietittyäni asioita iskostin itselleni, että minun blogini ja kotimme on hyvä juuri tälläisenä. Se on meidän näköinen ja me viihdymme täällä. Muulla ei ole merkitystä. Tärkeintä tämän hetkisessä elämässäni on se, että saan olla kotona lasteni kanssa ja nähdä heidän kasvun ja kehityksen. Yhdessä vietettyä aikaa ei korvaa mikään mammona tai aineellinen. Rahaa ehtii tienaamaan myöhemminkin.

Kuulisin mielelläni siitä, onko teillä kanssabloggaajilla joskus samankaltaisia ajatuksia? Tuskastuttaako rahalliset tai ajalliset rajoitteet? Vaikuttavatko ne bloggaamisintoon?

7.jpg

Miehelläni alkoi juhannukselta kesäloma, ja uudenlainen päivärytmi on myös vaikuttanut siihen, että bloggaamiset eivät ole olleet nyt ensimmäisenä mielessä. Olemme nauttineet perheen yhteisestä ajasta mm. kivojen päiväretkien merkeissä.

Kaiken lisäksi tekniikka on reistaillut viime päivinä -tietokoneesta loppui muisti, enkä saanut tallennettua kuvia koneelle, joten ensin piti suorittaa siivousoperaatio!

Mutta nyt vihdoin kaikki palaset ovat kohdallaan, ja saan esitellä teille hieman paloja meidän terassilta ja pihalta!

3.jpg

Tänä kesänä on iskenyt aivan erilainen sisustusinto terassin suhteen, mitä aiemmin on ollut! Olen hyödyntänyt paljon tavaroita, mitä meiltä on entuudestaan löytynyt. Muutama kiva pieni ostos on tullut tehtyä, ja näillä aineksilla terassille on saatu paljon viihtyisyyttä.

Koivupöllin päällä olevat betonisydämet löytyivät Biltemasta. Näitä betonisia koristeita oli siellä monta erilaista, aivan pilkkahintaan. Esim. pienempi sydän maksoi vaan 50 senttiä! Kauniita tälläisenaan, mutta olisi kivoja myös suhumaalattuina.

5.jpg

Kynttilänjalat ovat myös Biltemasta, pienempi 4 € ja isompi 5 €. Ostin myös muutaman eläinhahmon, jotka tulette näkemään myöhemmin.

4.jpg

H&M:ltä saapui jokunen aika sitten tilaamani kaunis ruukku (4 €). Näitä olisi voinut tilata useammankin, tämä kun oli isompi mitä osasin odottaa. Halpa-hallista löytyi ihana sudenkorento tuikkukuppi (4 €), joka etsi pitkään paikkaansa ja täältä terassiltahan löytyi sille mainio spotti!

Vahaliina Säästökuopasta (4,9 €/m), jossa olikin paljon kivoja kuoseja.

Etuterassin yleiskuvaa esittelen teille myöhemmin, kun kesäkukatkin on saatu ruukkuihin.

1.jpg

Tein taas Torilta todella kivan löydön, kun sain iiison setin kannattimia ja amppeliripustimia kympillä! Kaksi isointa on jo kiinnitetty terassille ja lopuillekin on jo käyttötarkoitus mietittynä.

6.jpg

Mummolastani tuomamme kärrynpyörät ovat löytäneet paikkansa ja odottavat maalausta. Istutusympyrään on tulossa mm. uusia perennoja, suurin osa edellisistä kun ei selvinnyt talven yli.

8.jpg

Tämän kesän isoin pihalla tapahtuva muutos on uusi varastoaitta, jonka pystyttäminen on jo hyvällä mallilla. Tämä istuu pihalle vielä paremmin mitä osasi odottaa, ollaan tosi tyytyväisiä tähän! Piha on tällä hetkellä täynnä lautoja ja muita rakennustarvikkeita, joten kunhan ne on saatu alta pois, niin räpsin yleiskuvat pihalta.

9.jpg

Terassin ruokaryhmä on saanut myös uuden pöytäliinan ja tabletit. Pitkään kaapin perukoilla olleet asemakello ja kynttilänjalat löysivät paikkansa täältä terassilta, jonne ne sopiikin tosi kivasti!

***

Postausaiheita on luvassa monenlaista, olkkariinkin sain kauan haaveilemani verhot!

Ihanaa viikon jatkoa teille kaikille toivotellen,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3