tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kirpparilöytöjä!

Viime lauantaina Oulun kauppatorilla järjestettiin bloggaajien muoti- ja sisustuskirppis, jossa pyörähdin yhdessä bloginaapurini Jaanan (at home) kanssa. Odotukset tapahtuman suhteen olivat ehkä hieman suuremmat, mutta yhden superlöydön onnistuin tekemään!


3.jpg


Nimittäin nämä Brukan kulhot, joista olen haaveillut jo pitkään, mutta en ole raskinut näitä uutena ostaa. Nämä löytyivät heti ensimmäisestä myyntipöydästä, johon tulin. Uskon, että nämä olisivat kelvanneet monelle muullekin, joten nopeus oli valttia :)


2.jpg


Tämä kolmen kulhon setti -popcorn, sallad sekä godis- irtosi vain 12 €:lla, ilomielin sen näistä maksoin! Näitä samaisia kulhoja on saatavilla useissa eri väreissä, nämä valkoiset on juuri ne meille sopivimmat. On helposti yhdistettävissä muiden astioiden kanssa!


1.jpg


Ahh että tykkään näistä! <3


Nyt pitäisi saada ainakin vielä sarjan chips-kulho (sarjan tuotteita pääset kurkkaamaan esim. TÄÄLTÄ). Löytyykö sinulta Brukan tuotteita? Jos, niin millaisia?


6.jpg


Lisäksi Kauppatorin kirpparitapahtumasta löysin pari vilttiä (niitähän ei ole koskaan liikaa). Ihana valkoinen villaviltti 5 € ja tummanruskea viltti 2 €. Mukaan tarttui myös yksi toppi sekä rannerengas, mutta enempää vaatetta ei tällä kertaa löytynyt. Enemmän kiinnosti sisustustavara, joten hirveästi en vaatepuolta katsonut.


5.jpg


Edellisenä viikonloppuna Nallikarissa pidettiin antiikki- ja rompekirpputori. Kiva tapahtuma, jossa oli paljon erilaista tavaraa myynnissä. Itse löysin kauniin kastikekulhon, jollaista olen etsinytkin. Tämä lähti mukaani 3 €:lla.


8.jpg


7.jpg


Tapahtumassa oli Pioni Living -sisustuskaupan loppuunmyyntitavaraa, ja siitä pisteestä nappasin tämän kellotaulun. Käy ihan tälläisenaan koristeeksi asetelmissa ja voihan tähän liittää kellokoneistonkin. Jäi jälkikäteen harmittamaan, etten ottanut useampaa!


Tapahtumasta löytyi myös lapsille muutama lelu ja mieskin teki pari löytöä :)


***


Hinku ois päästä kiertelemään lisää kirpputoreja, ties vaikka minkälaisia aarteita siellä olisi odottamassa!


Mukavaa päivän jatkoa toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3