perjantai 6. kesäkuuta 2014

Esittelyssä Sisustuspuoti Villa Vanilla

Heipä hei!


Kävin maaliskuussa kotiseuduillani Kuusamossa sijaitsevassa Sisustuspuoti Villa Vanillassa. Kerrassaan ihana putiikki, toinen toistaan kivempia tuotteita edulliseen hintaan! Maaliskuussa tekemässäni postauksessa (KLIK) mainitsinkin, että puoti tulee avaamaan keväällä nettikaupan.


Villa Vanillan nettikauppa on nyt avattu, ja pääset sinne TÄSTÄ. Käykäähän tutustumassa, mitä ihanuuksia valikoimista löytyy!


Näin putiikin omistaja Elina kertoo yrityksestään:


"Olen haaveillut jo vuosia omasta sisustusliikkeestä. Sain hyvän tiimin taakseni, joiden tuella ja innoituksella syntyi sisustuspuotimme, joka on vaatinut verta, hikeä ja kyyneliä.

Etsimme tuotteet messuilta Tukholmasta ja valitsemme jokaisen tuotteen yksitellen, haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ja kauniita kodin sisustuselementtejä. Tilaamme vain pieniä määriä kutakin tuotetta, jotta yksilöllisyys säilyisi.

Pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta yksilöllisesti ja huomioimaan hänen toiveensa. Haluamme uudistaa liikettämme jatkuvasti, pysyäksemme ajan hermoilla. Otamme mielellään vastaan palautetta ja toiveita asiakkailtamme, jotta voimme palvella heitä parhaamme mukaan."

1.jpg


Blogiyhteistyön merkeissä Villa Vanilla lahjoitti minulle ihanan tuotepaketin, jonka sisältö oli todella mieluinen! Kaunis kiitos tästä! <3


2.jpg


Paketissa oli nämä todella ihanat pöytäliinapainot, kauneimmat mitä olen koskaan nähnyt! Ihanaa bling blingiä! Nämä tulevat saamaan paikkansa terassilta.


3.jpg


4.jpg


Tuoksukynttilä, jossa hurmaava vadelmien ja ruusun tuoksu. Tykkään! Kynttilälle löytyi paikka vessan hyllyltä, jossa se tuo tilaan sopivasti tuoksua.


5.jpg


Palasaippuat sijoitin pesuhuoneeseen. Näissäkin on todella miellyttävä tuoksu. Saippua-alustana toimii H&M:ltä tilaamani pieni tarjoiluvati, joka on kyllä niin söpö että taidan siirtää sen pian tarjoilukäyttöön (jossa sitä on kyllä jo testattukin!).


8.jpg


Tämä pieni metallikori on kuin tehty meille! Juuri tälläistä olen etsinyt pitkään, tämä tuli kuin tilauksesta ;) Tässähän voi pitää esillä monenlaista tavaraa. Käy esim. saippua-alustana, kosmetiikkapurkeille tai serveteille (juuri sopivan kokoinen niillekin).


7.jpg


IMG_4631.jpg


Meillä teline sai paikkansa keittiöstä, jonne olin tälläistä kaivannutkin. Sopii sivasti muiden mustien yksityiskohtien kaveriksi!


Seuraavaksi muutama poiminta puodin valikoimista:


VillaVanillaUus1.jpg


1) Pesujauhepurkki Color 19,90 € 2) Pesuainepurkki White 19,90 € 3) Yrttikasvihuone 25,00 € 4) Ruukku 18,90 €


VillaVanilla2UUSIN.jpg


1) Säilytyskori 46,50 € 2) Perhoslyhty 26,50 € 3) Muistitaulu/liitutaulu 32,00 € 4) Vaaleanpunainen viltti 46,30 €


Joko Sisustuspuoti on teille tuttu? Onko valikoimista löytynyt omia lemppareita?


Yrityksen fb-sivuille pääset klikkautumaan tästä (Kaakelikeskus Kuusamo, jonka tiloissa sisustuspuoti toimii). Sieltä löydät ajankohtaiset tarjoukset ja uutiset! Villa Vanillassa kannattaa ehdottomasti käydä myös paikan päällä, osa tuotteista on myytävissä ainoastaan siellä. Kivijalkamyymälän löydät osoitteesta Keskuskuja 3, Kuusamo.


Seuraavassa postauksessa alkaa kiva ARVONTA, jonka Villa Vanilla tarjoaa.


* Blogiyhteistyöpostaus *


Aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3