lauantai 17. toukokuuta 2014

Uusi tuoli tytön huoneeseen

Kävimme viime sunnnuntaina Haaparannan Ikeassa, ja yksi ehdoton juttu oli ostoslistalla.


3.jpg


Edellisessä tytön huonetta käsittelevässä postauksessa mainitsin etsiväni tytön huoneeseen nojatuolia. Ikean Agen tuoli oli ollut ajatuksissa, ja kun näimme tämän Ikeassa, niin päätös oli sinetöity.


6.jpg


Sopii niin kivasti tänne tytön huoneeseen, tykätään kovasti! Ja hintaahan tällä Agen-tuolilla on vaivaiset 30 €, eli ei mikään kallis investointi. Ikeasta tarttui mukaan myös tekolampaantalja, joka sopii tähän tuoliin täydellisesti! :)


2.jpg


4.jpg


Tuolissa on ihana lukea iltasadut, ja tyttö on tykännyt muutoinkin pitää tuossa lukuhetkiä.


2.jpg


Tytön huoneen kalustus alkaa olemaan hyvällä mallilla! Nyt puuttuu enää kirjoituspöytä. Ikeasta jo niitä katseltiin, mutta sieltä ei löytynyt mittojen puolesta sopivaa. Päätimme ostaa Ikeasta irtojalat, ja pöytälevyn ostamme erikseen.


7.jpg


Poikien huoneen Expedit-lokerikkoon löytyi ihanan pastellin vihreät säilytyslaatikot. Pojille katseltiin myös pöytää ja päädyimme ostamaan heidänkin pöytää varten irtojalat, ne kun ei montaa euroa Ikeassa maksa.


Poikien huoneen remontointi on odottanut jo pitkään vuoroaan. Samaan aikaan on ollut niin monta muutakin projektia, ettei olla yksinkertaisesti ehditty aloittamaan tätä. Varovainen tavoite on saada kesän aikana valmista! :)


Kivaa viikonlopun jatkoa teille kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3