maanantai 26. toukokuuta 2014

Poikien kimppasynttärit lentsikkateemalla ja arvonnan voittaja

Huh huh, melkoinen hulinaviikonloppu takana! Lauantaina juhlimme poikiemme synttäreitä kuopuksen täyttäessä vuoden ja vanhemman pojan saavuttaessa komean kolmen vuoden iän! :) Sunnuntaina jatkettiin vielä muutaman vieraan voimin. Kyllähän näissä juhlissa riittää aina järkättävää -siivoamista, leipomista ja askartelua, mutta kaikki on sen vaivan arvoista kun näkee lasten iloiset ilmeet!


1uus.jpg


1.jpg


Teemaksi valikoitui lentsikat. Nämä ovat nousseet vanhemman pojan suosioon, joten valinta oli selvä! Pääkakku toteutettiin tietenkin teeman mukaisesti. Saman kaltaisia lentsikkakakkuja (ja teemaa) olin nähnyt Heinässä heiluvassa sekä Lumimäellä -blogeista, joista sain kivoja ideoita meidän juhlien toteuttamiseen! Kiitos niistä <3


Sokerimassakuorrutuksessa käytin marmorointitekniikkaa, eli sekoitin sinistä ja valkoista sokerimassaa. Tällä kertaa tyydyin valmiiseen lentsikkakoristeeseen (leluun), koska halusin säästää näpertelyyn kuluvan ajan muihin juhlavalmisteluihin.


4uus.jpg


Kokeilin ensimmäistä kertaa Tutti Frutti muffinsseja, ja ai että nämä olivat hyviä!! 1,5 kuukautta kestäneen sokerilakon jälkeen nämä maistuivat t a i v a a l l i s i l t a!


9.jpg


Alkaneen kesän kunniaksi tein kaksi mansikka-vanilja juustokakkua, ja hyviä olivat nämäkin! Kakut olin tehnyt aiemmin viikolla valmiiksi pakkaseen, josta muistin ottaa ne vasta tuntia ennen juhlien alkamista. Tulipa sitten kokeiltua ensimmäistä kertaa juustokakun sulattamista mikrossa. Noin 15 minuuttia sulatusteholla, ja kakusta tuli just sopiva. Koristeena pitsirullia (teko-ohje kakkublogissani), jotka tein punaiseksi värjätystä valkosuklaasta.


IMG_4385.jpg


Kuopuksen kakuksi tein kermapäällysteisen kakun, täytteenä vadelma-mascarpone-daim.


2.jpg


Suolaisina tarjottavina oli kaksi hyydytettyä kalavoileipäkakkua. Nämä tein myös etukäteen pakkaseen ja koristelin juhla-aamuna.


3.jpg


Kinkkuvoileipäkakku. Namia tämäkin!


Lisäksi tarjolla oli poro coctailpaloja, joista lisäilen piakkoin ohjeen kakkublogiini. Näistä tykkäsi niin lapset kuin aikuisetkin ja pian oli 50 palan satsi syöty!


7.jpg


5uus.jpg


Karkkipöydästä löytyi mm. dipattuja vaahtokarkkeja, joita oli valko- sekä maitosuklaisina.


15.jpg


8.jpg


Pienille juhlioille oli kaveripussukat, joissa oli tikkari, suklaapatukka ja karkkiloota. Punaiset pussit tilasin ihanasta Happy Monday nettiputiikista. Täältä sain ihastuttavan paketin teille arvottavaksi, joka starttaa lähipäivinä eli pysykää kuulolla!


12.jpg


Happy Mondaysta sain yhteistyön merkeissä pari ihanaa, isoa hunajakennopalloa, jotka olivatkin todella kiva koriste juhlapöydän yllä! :) Näitä löytyy useissa ihanissa väreissä, käykäähän kurkkaamassa valikoima, KLIK!


14.jpg13.jpg


Tilaamiani paperipusseja jäi iso nippu, ja päätin tehdä niistä viirinauhan keittiön koristeeksi. Jätin tarkoituksella sivut "auki", ovat näin leikkisemmän näköiset.


16.jpg


Isovanhempien lahjapaketista paljastui synttärisankarin toivelistalla ollut lentsikka. Voi sitä riemua, kun poika näki tämän! <3 Lahjaksi tuli myös mm. pikkuautoja, vaatteita ja kirjoja -mieluisia kaikki!


Isot KIITOKSET kaikille synttärivieraille!


***


Ja sitten Greengate/Miss Etoile -arvontaan, jonka tarjosi ihana Sisustuspuoti Romantico.


1.jpg


Arpoja tuli yhteensä 173 kpl. Kiitos kaikille osallistuneille!


Arvonta suoritettiin random.org arvontakoneella ja voittaja on arpa numero:


arvontatulos.jpg


voittajankommentti.jpg


Arpa numero 8 eli Kikke! Paljon onnea <3


Kikke, lähetätkö yhteistietosi minulle sähköpostitse: valkoistaharmoniaa@gmail.com, niin saadaan pakettia lähtemään :)


LÄMMIN KIITOS Sisustuspuoti Romanticolle arvontapalkinnon lahjoittamisesta!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3