sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kivoja löytöjä!

Vappu ja viikonloppu meni hulinalla. Vappuna grillattiin naapureittemme kanssa ja olimme koko päivän pihalla, vaikka ilma ei ollutkaan kovin lämmin.


v2uus.jpg


v1.jpg


Olin kattanut pöydän sisälle, mutta päätimmekin syödä ulkosalla. Kattaus ei mennyt kumminkaan hukkaan, kun sain sentään otettua siitä kuvat ;)


1.jpg


2.jpg


Perjantaina miehelläni oli vapaapäivä ja hän lähti käyttämään isompia lapsia dinosaurusnäyttelyssä. Minä taas suuntasin kuopuksemme kanssa kaupungille. Pääsin käymään Coloressa, jossa edellisellä visiitillä oli jäänyt kaivelemaan tämä servettiteline. Tämä on niin suloinen!


3.jpg


Telineitä oli muutamalla erilaisella kuvalla ja tämä oli mielestäni se, joka sopii parhaiten meidän keittiöön.


4.jpg


Telinettä tulee varmasti käytettyä aina siloin, kun katamme ulos kaffeet tai ruuat ja tämähän on aivan mainio lasten synttäreillä ja muissa juhlissa!


6.jpg


Coloresta tarttui mukaani myös nämä hauskat popcorn-purkit.


5.jpg


Popparit on koko perheen suosikkeja ja ostamme aina jyvät, jotka poksautamme kattilassa. Ne on mielestämme mikropoppareita parempia!


7.jpg


Clas Ohlsonilla tuli myös pyörähdettyä, ja sieltä löytyi ihania pallokuosisia kertakäyttöastioita. Kovasti on jo mielessä kesän picnikit!


8.jpg


Arvaattekos mistä nämä pelargoniat ovat? Ei suinkaan mistään kukkakaupasta, vaan Clasulta löytyivät nämäkin! Ja ihan tekokukkia siis, mutta hyvin aidon näköiset.


Kukkaruukkujakaan ei voi koskaan olla liikaa, joten tälläinen perusmalli lähti myös mukaani, kun hintaakin oli vain noin 7 €.


10.jpg


9.jpg


Pelargoniat saavat ilahduttaa hetken sisätiloissa, mutta tulen siirtämään nämä myöhemmin terassille.


***


Eilinen ja tämä päivä vierähti hioessa ja maalatessa tytön sänkyä, ja nyt se on vihdoin valmis!! Melkoinen urakka siinä oli, mutta työ kannatti! Tulette näkemään siitä pian kuvia :)


Käväisin myös naapurissa Pomp de lux-vaatekutsuilla ja muutama ihanuus tuli tilattua. Pakettia odotellessa!


Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3