torstai 29. toukokuuta 2014

Ihanuuksia Happy Monday nettikaupasta sekä ARVONTA!

Päädyin yksi päivä ihanaan Happy Monday nettikauppaan. Voi että mitä ihanuuksia putiikki sisälsikään! Juhlien järjestelyyn löytyy toinen toistaan kivempia juttuja; askartelutarvikkeita, keittiötarvikkeita ja paljon muuta! Tovi vierähti, että sain kahlattua koko valikoiman läpi :)


1.jpg


Washiteippejä löytyy t o d e l l a hyvä valikoima! Itse tilasin viisi erilaista washiteippiä, tarjoushintaan 2 €/rulla.


2.jpg


3.jpg


Malleja oli moneen makuun, ja pieni valinnan vaikeus meinasi itsellekin iskeä! Valikoimista löytyy myös mm. kangasteippejä sekä pitsiteippejä, joita täytyykin tilailla seuraavalla kerralla.


4.jpg


5.jpg


Ostoskoriini päätyi nämä silikonivuoat, jotka olivat myös tarjouksessa, vain 1,25 €/kpl! Saatavilla oli numerovuokia, kirjainvuokia ja näiden lisäksi vielä muita silikonivuokia. Nämä soveltuu niin kakkupohjien tekemiseen, kuin esim. jääpalojen tai betoniesineiden valmistukseen.


10.jpg


Pakettikortteja tarvitsee aina -niin lahjoihin kuin askarteluunkin. Juuri tälläisiä simppeleitä pakettikortteja olen etsinytkin, nämä sopii erinomaisesti tuunauksiin!


Tilauksessani oli myös ihania punaisia paperipusseja, joita näkyi edellisessä postauksessani (KLIK!). Niitä käytin synttärijuhlissa kaveripussukoihin sekä viirinauhaan. Ja niitä jäi vielä tuleviinkin askarteluihin! Raidallisten pussien lisäksi valikoimissa on myös muita ihania kuoseja (mm. siksakia, pallokuosia), TÄSTÄ pääset kurkkaamaan niitä.


8.jpg


9.jpg


Oman tilaukseni lisäksi Happy Monday muisti minua todella ihanalla ja osuvalla tuotepaketilla, joka sisälsi mm. nämä kauniit hunajakennopallot. Kokoa näillä on näyttävät 25 cm, ja hinta vain 4 €/kpl. Pallot sattuivat juuri synttäreittemme väriteemaan, ja toimivat todella kauniina koristeena ruokapöydän yllä.


Enkä ihan heti raski näitä ottaa pois. Pidän sunnuntaina Me & I -kutsut, ja olen ajatellut jatkaa tätä kivaa puna-valkoista väriteemaa niissäkin!


6.jpg


7.jpg


Tuotepaketissa oli myös kaunis lahjakassi, koristevuokia, paperimukeja sekä paperipillejä. Suuret kiitokset Happy Mondaylle tästä suloisesta paketista, oli todella mieluinen! <3 Näitä tulen käyttämään sunnuntain kattauksessa.


Ja sitten arvoisat lukijat, luvassa on KIVA ARVONTA!


11uus.jpg


Happy Monday lahjoitti ihanan tuotesetin teille arvottavaksi! Iso kiitos myös tästä!


12.jpg


Setti sisältää vaaleanpunaisen Polka dot-lahjakassin, paperipillejä, koristevuokia ja muffinssivuokia sekä...


15.jpg


...mustavalkoisia paperimukeja ja paperipillejä.


ARVONNAN SÄÄNNÖT VANHAT TUTUT:


* 1 arpa kommentista (anonyymit muistakaa selkeä nimimerkki!) 


* 2 arpaa kommentista JA tykkäämällä blogini fb-sivuista, KLIK!


* 3 arpaa kommentista JA tykkäämällä blogini fb-sivuista JA linkitys blogiin tai fb-sivuille (voit käyttää linkittämisessä ylintä arvontakuvaa)


EDIT, ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Arvonta alkaa NYT ja kestää 3.6 klo 18 asti!


* Blogiyhteistyö, postaus toteutettu yhdessä Happy Mondayn kanssa *


Onnea arvontaan ja mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3