perjantai 9. toukokuuta 2014

Autoja, lentsikkateemaa ja ripaus hempeyttäkin

Muistatteko ihanat Vintageautojulisteet, jotka ostin Torilta? Sopivat kehykset on ollut etsinnässä, eikä niitä ei ole vielä löytynyt. Halusin kumminkin saada ainakin jonkun jo esille poikien huoneeseen ja otin kaappien kätköistä yhden joutilaan kehyksen, jolla kehystin yhden kuvista.


2.jpg


1.jpg


Hopeanharmaat kehykset eivät olleet aiemmin käyneetkään mielessä, mutta nyt kun näen kuvan kehystettynä, ei tämä vaihtoehto ole ollenkaan hullumpi! Vai mitä sanotte? Toinen vahva vaihtoehto on musta -se toisi tauluihin ryhtiä!


Julisteet ovat sen kokoisia, että reunoille jää harmilliset, tyhjät kaistaleet. Nyt pähkäilenkin, mikä väri sopisi tuonne taustalle. Musta, valkoinen, harmaa vai kenties keltainen? Jälkimmäinen kävisi ainoastaan silloin, jos sävy olisi sama tai edes lähes sama mitä julisteen reunoissa.


3.jpg


Autojulisteiden kaveriksi olen etsinyt koristeeksi peltiautoja. Muutamassa sisustusliikkeessä olen niitä nähnytkin, mutta ostopäätös on jäänyt tekemättä. Osin siksi, että ne on olleet aika arvokkaita. Ja toisakseen siksi, että ne ei ole juuri tarkoitettu leikkeihin.


Läheisessä Säästökuopassa näin sitten tämän vanhan mallisen leikkiauton, eikä hintakaan ollut kuin 6 €. Ja tämä on sen verran lujaa tekoa, että kestää vähän rajumpiakin leikkejä (testattu on!). Malleja oli muutamia, ja näitä tulee varmaan hommattua lisääkin :)


7.jpg


Autoista lentsikoihin. Juhlimme parin viikon päästä poikiemme synttäreitä, ja teemaksi on valittu lentokoneet. Näistä isoveli on tällä hetkellä todella innostunut, joten valinta oli selvä! Kuvassa näkyvät lentsikkamukit -ja lautasliinat löysin Halpa-Hallista, siellä ne olivat edullisimmat. Ilmapallot K-Supermarketista.


Tätä teemaa on näkynyt muutamissa blogeissakin, ja Heinässä heiluvassa -blogista sain vinkkiä sivustosta, josta voi tulostaa teeman mukaisia synttärikoristeita. TÄSTÄ pääset kurkkamaan, mitä kaikkea siellä on tarjolla!


4.jpg


5.jpg


Kakkusankarit-nettikaupasta tilasin juhliin muffinssivuokasetin sekä paperipillejä.


6.jpg


Lisäksi tilauksessa oli nämä ihanat pilkulliset pillit sekä tikkaritikkuja.


kol1uus.jpg


H&M:lle tuli näpyteltyä taas pientä tilausta. Vinkkinä teillekin, H&M:llä on Ilmainen toimitus 11.5 asti!


Aikaisin keväällä jo ihastelin ihania röyhelötyynynpäällisiä, mutta olin sen verran hidas liikkeissäni, että nämä myytiin loppuun. Kun huomasin näitä tulleen lisää, laitoin heti kaksi tilaukseen! Ja nyt kun tarkistin, nämä oli jo uudemman kerran loppuunmyyty, eli nopeus oli valttia ;)


Oikean puoleiset tyynynpäälliset (4,95 €) olivat myös hetki sitten loppu, mutta näitäkin oli onneksi tullut lisää.


kol2uus.jpg


Lisäksi ostoskoriin päätyi kivoja pöytätabletteja (2 kpl 3,95 €), metalliruukku (3,95 €) sekä jalallinen tarjotin (5,95 €). Ihania, pieniä iloistuttajia! :)


***


Viikonloppuna riittääkin paljon jännitettävää. Leijonien ensimmäinen peli, euroviisut sekä äitienpäivä!


Äideille haluan toivottaa ihanaa äitienpäivää ja kaikille teille hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3