perjantai 18. huhtikuuta 2014

Uusi pöytäliina ja tavaroiden siirtelyä keittiössä

Minulla on ollut jo jonkin aikaa etsinnässä uusi pöytäliina. Ennen joulua ostin Jyskistä valkoista tekstiilivahakangasta. No, se ei kovin pitkään pysynyt puhtaanvalkoisena 3-lapsisessa perheessä. Pinta siinä oli sellainen, että tahroja oli vaikea saada pois ja halusin jotain helppohoitoisempaa (ja muuta kun valkoista!).


7.jpg


Haukiputaan Säästökuopasta löysin sitten juuri etsimääni vahakangasta! Uusia malleja oli tullut roppakaupalla lisää ja niin kauniita kuoseja. Itse päädyin tähän pallokuosiseen, beigen sävyiseen kankaaseen. Samaa olisi ollut myös vaaleansinisenä, ja hetken pohdin sitäkin vaihtoehtoa. Tämä beige oli kumminkin se turvallisempi vaihtoehto, tämän kanssa on helpompi yhdistellä esim. eri värisiä tyynyjä.


4.jpg


Puusohvalle laitoin pääsiäisen ajaksi keltaisia tyynyjä, ja ne ovatkin ihana piristysruiske! Pöydällä koreilee virpojilta saadut pajunoksat, niitä tulikin melkoinen nippu.


8.jpg


Keittiön tasoilla on tavarat jälleen kerran hieman vaihtaneet paikkaansa. Hedelmäkulhon vaihdoin tähän Living and Roomin kaksikerroksiseen kerrosvatiin, ja tämä onkin parempi vaihtoehto hedelmille.


9.jpg


10.jpg


Eräs tuttavani kertoi minulle, että hedelmiä tulisi säilyttää ilmavasti. Eli ei missään nimessä kulhossa, koska siinä hedelmät kypsyy nopeammin. Huomaan kyllä itse eron nyt kun siirsin hedelmät tähän kerrosvatiin, pidempään ne pysyvät tuoreina.


11.jpg


Keksilaatikon siirsin avohyllylle, jonne se passaakin koonsa puolesta tosi kivasti.


13.jpg


14.jpg


Keksipurkissa ja hellan yläpuolella olevassa tekstissä on hauskasti juuri sama fontti, joten passaavat olemaan vieretysten! :)


2.jpg


1.jpg


15.jpg


16.jpg


Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein hyvää pääsiäistä!


1 kommentti:

  1. Moikka, mistä ihmeestä tuollaisen kerroshedelmävadin löytäisi?
    Terv Eija

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3