maanantai 7. huhtikuuta 2014

Sisustusbloggaajien päivä osa 1

Viime lauantaina minä ja 13 muuta Oulun seudun sisustusbloggaajaa kokoontui sisustuskauppakierrokselle. Meillä oli ihan huisin antoisa ja kiva päivä! Oli mukava nähdä kasvot jokaisen blogin takaa, ja kaikkien kanssa juttu luisti! :) Sydämellisiä ja ihania naisia kaikki, kiitokset teille jokaiselle! <3


Mukana oli seuraavat bloggaajat:


SisustusUnelmia (Kiitokset Johannalle miitin järkkäämisestä!)

9.jpg


1.jpg


2.jpg


3.jpg


5.jpg


Kierroksemme alkoi aamusta Designsisustusliike Spaziosta, joka sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 29. Tuotevalikoimiin kuuluu huonekaluja, valaisimia, sisustustekstiilejä sekä käyttö- ja lahjatavaroita. Tilat ovat avarat ja valoisat ja ne on jaettu kahteen kerrokseen.


6.jpg


4.jpg


7.jpg


Mun ehdottomat suosikit olivat Kartellin tuotteet, kuten kuvien Stone, Bourgie ja Matelasse. Vaikka pidänkin lähinnä maalaisromanttisesta sisustuksesta, jokin näissä Kartellin tuotteissa viehättää! Ja itseasiassa minun mielestäni nämä sopii hyvin yhdistettäviksi romanttisempaankin sisustukseen.


Jos voitan joskus lotossa, niin tiedän mihin ensimmäiseksi sijoitan! ;)


11.jpg


12.jpg


13.jpg


Seuraavana vuorossa oli ihastuttava Decora (Uusikatu 17), mun lemppari sisustusputiikki Oulun seudulta! Vierailin kyseisessä liikkeessä pari viikkoa aikaisemmin, sen kertaisesta käynnistä voit lukea täältä.


Edellisen käynnin jälkeen Decoraan oli tullut ihania pääsiäisjuttuja, joita piti ehdottomasti kotiuttaa itsellekin. Niistä lisää tulevissa postauksissa!


14.jpg


15.jpg


16.jpg


Liikkeestä löytyi taas todella paljon ihasteltavaa! Niin kauniita ja inspiroivia esillepanoja ja kodinomaista tunnelmaa <3


Decoran jälkeen jatkoimme kierrostamme Coloreen, Casadooriin sekä Lifestylenordiciin. Näistä lisää seuraavassa postauksessa! :) Huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3