tiistai 1. huhtikuuta 2014

Sinituote + lastensairaalahanke 2017

Pääsin mukaan SINITUOTTEEN blogiyhteistyöhön ja saimme monipuolisen setin siivoustuotteita kotiin testattaviksi! :)


Uusi Lastensairaala-hankkeen innoittamana Sinituote on tuonut markkinoille ihanan värikkäitä ja hauskan näköisiä siivoustuotteita, jotka soveltuvat myös lasten käyttöön.


6uusin.jpg


5.jpg


Meiltä löytyy kotoa kaksi innokasta pikku apuria, jotka tykästyivät kovasti näistä siivousvälineistä!


Lasten mikromoppi on näppärä väline kaikkien kodin pintojen puhdistamiseen. Teleskooppivarsi on säädettävissä 71-118 cm:n mittaiseksi, eli tämä sopii myös aikuisille.


3uus.jpg


Lasten parkettimoppi soveltuu puu- ja parkettilattioiden puhdistukseen. Kevyt käsitellä ja tehokas apuväline mm. nurkkien puhdistamisessa.


2.jpg


4.jpg


Kannellinen rikkalapiosetti on todella kätevä apuväline kodin siivoukseen. Tällä saa näppärästi pikkuroskat pois lattialta, on meillä käytössä monta kertaa päivässä! Rikkalapion tyhjentäminen on siistiä umpinaisen säiliön ansiosta, eikä sitä tarvitse tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen. Helppoa ja vaivatonta!


8uus.jpg


Kokoontaitettava malli sopii pieneenkin tilaan, plussaa myös siitä!


7.jpg9.jpg


Saimme myös talousrikkasetin, jolla saa lakaistua helposti esim. muruset pöydältä. Ison setin erilaisia siivousliinoja; talousliinoja, kuivia sieniliinoja ja kosteita sieniliinoja. Näille löytyy aina käyttöä!


10.jpg


Myös SINÄ voit osallistua Uusi Lastensairaala 2017-hankkeeseen hankkimalla näitä Sinin tuotteita. Esimerkiksi jokaisesta myydystä lasten mikromopista lahjoitetaan kaksi euroa tähän hankkeeseen!


Hanketta tukevat Sinituotteet tunnistat pakkauksiin merkityistä kampanjatunnuksista.


* Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, postaus toteutettu yhdessä Sinituotteen kanssa.

11.jpg

Loppuun vielä kuva ihanista narsisseista, jotka nappasin viime viikonloppuna kaupasta mukaani. Kukinnot on auenneet niin kauniisti! Nämä jos mitkä tuovat sitä kevään tuntua! <3

Ihanaa viikon jatkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3