maanantai 14. huhtikuuta 2014

DIY-sohvapöytä ja kevätilmettä olkkariin!

Heips kaikille!


Viikonloppu vierähti taas niin touhukkaasti, että niin oman blogin päivittäminen kuin teidän muiden blogien seuraaminen on jäänyt vähemmälle. Tätä se arki on -kaikkeen ei ehdi. Enkä halua ottaa paineitakaan näistä postauksista, teen sen mukaan kun hyvältä tuntuu!


12.jpg


Yksi pitkäaikainen projekti on saatu valmiiksi, nimittäin mieheni tekemä sohvapöytä on nyt hiottu ja maalattu! Alunperin tämä oli pyökin värinen, eikä enää sopinut nykyiseen sisustukseen. Maalasin nyt kaksi kerrosta maalia pintaan, ja luultavasti lisään vielä kolmannen, sillä hieman jäi pinta vielä epätasaiseksi.


10.jpg


Mieheni teki tämän pöydän jo edelliseen asuntoon (noin neljä vuotta sitten). Tässä kodissa olemme pitäneet tätä toisessa oleskeluhuoneessamme, mutta uusien sohvien myötä huomasin että tämä sopisi hyvin tännekin.


Ja oikeassa olin -hyvin se tänne istuu! Pöydän malli on todella mieluinen, tykkään erityisesti tuosta kelluvasta tasosta, joka tuo ilmavuutta pöytään.


5.jpg


Innostus keltaiseen väriin on lisääntynyt roimasti tämän kevään aikana, ja päätin kokeilla sitä myös olkkariin. Tilasin Jotexilta todella edulliset keltaiset tyynynpäälliset ja tykkään kovasti! Näissä on juuri se oikea pastellinen sävy. Pidin tyynynpäällisiä ensin keittiössä, ja kivasti ne meni sielläkin vaaleanpunaisen kaverina.


9.jpg


8.jpg


H&M:ltä taas tuli paketti, jossa oli lisää hentoa turkoosia.


6.jpg


Sekä sohvalle että divaanille päätyi näitä uusia tyynyjä, tuomaan lisää väriä!


1.jpg


Päätin myös vaihtaa harmaat verhot valkoisiin, ja kyllähän niiden myötä tuli niin paljon valoisampaa! Nämä verhot ovat olleet täällä edellisenäkin kesänä.


kylpy.jpg


kylp2.jpg


Loppuun vielä pari kuvaa perjantailtalta, jolloin pidin naisten hemmotteluillan. Naapurini kävi esittelemässä Mary Kayn tuotteita ja teimme jalka- sekä käsihoidot. Ihanan rentouttava ilta oli kaikenkaikkiaan, hoidot ja seura teki niin hyvää! <3


Ihanaa viikkoa teille kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3