torstai 10. huhtikuuta 2014

Blogitapaamisen kotiintuomiset

Sisustusbloggareiden kierrokselta (katso edelliset postaukset) tarttui muutama juttu kotiin viemisiksi.


1.jpg


5.jpg


Decorassa oli paljon ihania pääsiäisjuttuja, joita tarttui mukaani. Kauniita koristemunia sekä munakuppeja ja kynttilöitä. Pilarikynttilät hommasin jo edellisellä käynnillä, juurikin pääsiäisasetelmia silmällä pitäen.


17.jpg


18.jpg


Pari munakuppia kynttilöineen laitoin olkkarin tauluhyllylle tuomaan hieman pääsiäistunnelmaa. Sopivan simppelit koristeet!


19.jpg


Edellisellä visiitillä ostin jo näitä kauniita pilarikynttilöitä, ja niitä piti saada lisää! :)


22.jpg20.jpg


Kynttiläkoristeita ostin myös kolme lisää, jotta jokaiselle kynttilälle on omansa. Lisäksi mukaan tarttui yksi uusi paperikoriste, näistä tykkään kovasti! Pidän runsaista asetelmista ja kauniista yksityiskohdista, ja tässähän niitä riittää!


11.jpg


Decorasta saimme mukaamme muhkeat kassit, joissa oli iso nippu esitteitä sekä Designers guildin kasvopyyhe ja kynttilä. Lämmin kiitos tästä Decoralle!


10.jpg


9.jpg


Coloresta olisin voinut kotiuttaa yhtä sun toista ihanaa! Tällä kertaa ostin kauniin sävyisen Greengaten keittiöpyyhkeen. Tässä on kaikki tämän hetken lempparisävyt, tykkään kovasti! <3


14.jpg


Casadoor oli myös sellainen paikka, mistä olisi voinut ostaa yhtä sun toista. Sinne täytyy palata joskus ajan kanssa! Nyt nappasin mukaani tämän suloisen kolkuttimen, tämä tulee tietenkin ulko-oven viereen. Samanlainen lähti parin muunkin bloggaajan mukaan :)


12.jpg


13.jpg


Lifestylenordic lahjoitti meille tuotekassit, joissa oli Marvisin tuotepaketti. Se sisälsi hammasharjan sekä pari hammastahnaa. Itse ostin näiden lisäksi lakritsan makuista hammastahnaa, tätä on tehnyt pitkään mieli testata! Näitä kauniita puteloita voi mielihyvin pitää vessassa esillä.


16.jpg


Tuotekassista löytyi myös kaunis muistikirja sekä kynä. Tämä tulivat tarpeeseen! Lämmin kiitos Lifestylenordicille!


8.jpg


7.jpg


Olen pitkään ihastellut Tine K Home:n lasituikkuja. Lifestylenordicista niitä löytyy useassa eri värissä. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin kirkkaaseen, isoon lasituikkuun. Tämä malli on monikäyttöisempi, sopii käytettäväksi myös kukkamaljakkona. Tämä on niin kaunis! <3


***


Alkuviikko oli melkoista hulinaa, kun olin lasten kanssa neljästään kotosalla isin ollessa työreissulla. Isi palasi tänään reissultaan, ja toi kivoja pieniä tuliaisia! Niistä lisää myöhemmin.


Kivaa keskiviikkoa kaikille toivottaen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3