sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Astiateline -ihana löytö!

Tein eilen todella ihanan ja ennenkaikkea edullisen löydön! Olen jonkun aikaa etsinyt mieluista astiatelinettä, jossa saisin pitää esillä Greengate-lautasiani. Kivan näköiset astiatelineet on harvassa, ja ne mihin olen törmännyt, on olleet sen verran hintavia, etten ole raskinut niitä ostaa.


7.jpg


Kävimme koko perheen voimin Kiimingin Halpa-Hallissa, ja sieltä löytyi tämä astiateline niin edullisesti, ettei todellakaan tarvinnut kahta kertaa miettiä otanko mukaani vai ei. Arvatkaas kuinka paljon tästä ihanuudesta pulitin?


8.jpg


Kokonaiset 7 euroa! Nyt olin kyllä oikeassa paikassa oikeaan aikaan! :) Juuri tämän samaisen telineen näin Aseman Laidalla blogissa (todella ihana blogi, käykää kurkkaamassa!!), ja ihastuin oitis. Nyt olen ihan fiiliksissä siitä, että sain omani enkä sen enempää tästä köyhtynyt!


9.jpg


Nyt on Greengate-lautasillekin arvoinen paikka! Ja mahtuuhan tähän hieman muutakin tavaraa. Telineessä on kätevä kantoripa, eli tässä saa helposti siirrettyä astiat esim. terassille. Ai että tykkään tästä!!


10.jpg


11.jpg


Astiatelineen paikalla olleet lasipurkit siirtyivät toisaalle. Kerrospurkkien kaveriksi nostin suloisen pienen lasipurkin, jonka sain joululahjaksi rakkaalta pikkusiskoltani <3


13.jpg


12.jpg


14.jpg


Isompaan kerrosastiaan olen jo pitkään miettinyt jotain tekstiä kylkeen. Enköhän pian siihen jotain raapusta!


6.jpg


4.jpg


Keittiöpöydän pääsiäisasetelma vaihtui hieman perinteisempään asetelmaan. Täksi viikonlopuksi ostin vaihteeksi krysanteemin. Josko tästä olisi hieman pidempään iloa mitä tulppaanikimpusta.


3.jpg


Kukissa on niin ihanan herkkä väri! <3


2.jpg


1.jpg


Pari yleiskuvaa vielä loppuun. Keittiöön on tulossa uusi kattolamppu, joka valmistuu mieheni työpajasta ;) Nykyinen kattolamppu on vielä entisellä paikalla, silloin kun ruokapöytä oli keskellä erkkeriä. Uudet kattolamput kohdistetaan sitten pöydän yläpuolelle. Sen verran voin uusista lampuista paljastaa, että niistä tulee ihanan rouheat ja persoonalliset :)


***


Tämä päivä meni suurimmaksi osaksi pihahommissa. Mieheni värkkäsi pientä kasvihuonetta vanhoista ikkunoista ja minä olen mm. hionut tytön tulevaa sänkyä. Tänään myös aloitettiin grillikausi! Maltillisesti syötiin, sillä olemme mieheni kanssa sokerittomalla kuurilla. Ihan testiksi päätimme olla syömättä sokeria reiluun kuukauteen. Yllättävän monesta ruuasta sitä sokeria löytyy, joten tarkkana saa olla! Isoimmilta sokerihimoilta olen välttynyt, mutta muutaman kerran on kyllä tehnyt mieli karkkia tai suklaata..


Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille toivotellen,

3 kommenttia:

 1. Ihana halpahalli löytö! Onko kerrosastioita halppisversiona? Olen yrittänyt etsiä toiveikkaana... Eli ei Rivera maisonia...

  VastaaPoista
 2. Ihana halpahalli löytö! Mistä olet ostanut nuo kerroastiat? Etenkin tekstien kanssa? Onko halppisversiota eli muitakim kuin Riviera Maisonia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isompi kerrosastia on Perfect Homen, pienempi on halpisversio :) Omani olen ostanut Hyvän Tuulen Puodista, mutta olen nähnyt näitä monessa paikkaa.

   Poista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3