tiistai 22. huhtikuuta 2014

Arvontavoitto ja tuomisia mummolasta

Juuri ennen pääsiäistä voitin Stella Vaniljan blogiarvonnassa. Näihin arvontoihin kannattaa osallistua, minullakin on viimeisen vuoden aikana lykästänyt jo moneen otteeseen! :)


1.jpg


Tälläinen ihana pääsiäisaiheinen paketti saapui minulle! Kiitos Stella Vaniljalle tästä!! <3


4.jpg


3.jpg


Kaunis kynttilä, jollaisia minulta löytyy jo entuudestaankin. Tästä mallista tykkään tosi paljon, joten tuli aivan oikeaan osoitteeseen! ;) Ihania koristemunia ja aina tarpeellisia serviettejä.


2.jpg


Paketin mukana oli myös tervehdys Wanilla Roselta, joka oli tarjonnut tämän arvontapalkinnon. Kaunis kiitos myös teille! <3 Ihanalle Greengaten kortille löytyi myös käyttöä.


5.jpg


6.jpg


Laitoin kortin kehyksiin, ja se sai paikkansa olkkarin tauluhyllyltä. Sopii kivasti perhostyynyn kaveriksi ja  tuomaan lisää kesäistä tunnelmaa!


8.jpg


9.jpg


Vietimme pääsiäispyhät kotiseuduillamme ja vanhasta mummolastani tuli tehtyä taas ihania löytöjä! Esittelen niistä muutamat. Nämä kauniit lautaset olivat olleet pitkään unohduksissa, ja voi kuinka iloinen olinkaan, kun sain viedä nämä mukaani!


10.jpg


Lautasten lisäksi sain mukaani kaksi kaunista munakuppia, joissa ihanan herkkä kuva pinnassa. Siskoiltani löytyy samanlaiset, jokaisella meistä on näitä nyt 2 kpl. Lautaset ovat isänäidin, munakupit taas äidinäitini vanhat.


11.jpg


12.jpg


Vanhan varastohuoneen vintiltä löytyi pienet ikkunakarmit, jotka oli ehdottomasti napattava mukaan! Näille on monta käyttöideaa, katsotaan mihin vaihtoehtoon päädyn!


7_1.jpg


Ja sokerina pohjalla -kurkkaus siihen, mitä toimme peräkärryssä mukana. Jotain suurta ja ihanaa!! Moni teistä jo varmaan arvaakin kuvan perusteella, mitä olemme kotiuttaneet. Nämä tulemme myös kunnostamaan kesän aikana, lisää kuvia sitten kun projekti etenee!


***


Täällä Oulun korkeudellakin alkaa näyttämään ja tuntumaan jo hyvin keväiseltä, josko sitä pian pääsisi pihahommiin! :)


Kivaa viikon jatkoa teille,

1 kommentti:

  1. Googlen kautta löysin blogiisi, ja olipa tämä vanha postaus hauska yllätys! Pidän eniten GreenGaten Papillion kuviosta ja olen tätä samaa korttia etsinyt kehystettäväksi. Hauska nähdä esimerkki siitä :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3