sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Uusi kattolamppu tytön huoneeseen

Nyt saan ruksata yhden asian pois tytön huoneen hankintalistalta. Kärkkäiseltä löytyi tarjouksesta juurikin Se lamppu, mikä oli ollut ajatuksissa alusta asti! Kyllä kannatti jälleen malttaa mielensä, ja odottaa tätä tarjousta ;)


1_2.jpg


2.jpg


Tämä ihana, prinsessatunnelmaa tuova lamppu lähti nyt sopuhintaan, 29 €. Lamppua on saatavilla niin myymälöistä, kuin Kärkkäisen nettikaupastakin, suora linkki TÄSSÄ. Valkoisen lisäksi lamppua löytyy myös mustana. Valo tulee todella kauniisti kankaan läpi, tykkään tästä kovasti!


Jotexilla on myynnissä vastaavanlainen lamppu, linkki tässä.


3.jpg


6.jpg


7.jpg


Kattolamppu sopii kivasti yhteen huoneen pöytävalaisimen kanssa, varjostinosa on molemmissa läpikuultavaa kangasta. Pöytävalaisimen olen tilannut Jotexilta.


12.jpg


8.jpg


Muistatteko, kun aiemmin puhuin kaipaavani huoneeseen toisenlaisia mattoja? Ikeasta ostamamme vaaleanpunaiset eivät tuntuneet istuvan tänne värinsä ja koonsa puolesta. Päätin siirtää toisessa oleskeluhuoneessamme olleen beigen sävyisen maton tänne. Ihan kivastihan se tänne istuu! :)


Katsotaan, miltä näyttää sitten, kun saamme uuden sängyn huoneeseen!


5.jpg


9.jpg


Korttipidikkeeseen vaihdoin toisenlaiset kortit. Tähtikortin olen tilannut täältä.


***


Ensi viikolle odottelen paria todella kivaa pakettia saapuvaksi!


Muutakin mukavaa on luvassa, sillä lauantaina on Oulun seudun sisustusbloggaajien tapaaminen, jota odotan jo innolla! :)


Aurinkoista viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3