tiistai 4. maaliskuuta 2014

Uudistusta olkkariin

Eilen sain aseteltua toisellekin olkkarin tauluhyllylle tavarat. Samalla muodostui tuttu lumipalloilmiö, tuli fiksailtua muutoinkin olkkarin tasoja!


6.jpg


Edellisessä postauksessa ette nähneet vielä yleiskuvaa olkkarista uusien tauluhyllyjen kanssa. Hyllyt miellyttää kovasti omaa silmää, näillä saa uudistettua niin näppärästi koko huoneen ilmettä!


4.jpgtaulu.jpg


Edellisen postauksen jälkeen en ollut aivan tyytyväinen asetelmiin, jotain uudistusta ne kaipasi. Muistin ostaneeni Kärkkäiseltä tämän ihanan peltitaulun, ja se pääsi oikeutetusti hyllylle.


laugh.jpg


Lisäksi halusin nostaa tämän taulun olkkariin, sillä tykkään tästä kovasti! Tällä paikalla se on paremmin esillä (aiemmin se oli toisessa oleskeluhuoneessamme).


3.jpg8.jpg


Telkkarin yläpuolelle olen myös pitkään harkinnut tasoa. Koska toinen pitkä tauluhylly jäi joutilaaksi, päätin kokeilla sitä tähän. Seinä näytti aiemmin tyhjältä, joten kivasti se tähän passaa.


13.jpg


Telkkarin yläpuolelle kävisi myös leveämpi hylly, johon saisi sitten paremmin sommiteltua tavaroita. Tauluhyllyt ovat sen verran kapeita, että esim. tuikkulyhtyjä siihen ei mahdu.


16.jpg


Paris-taulun siirsin vitriinin päältä hyllylle, ja kaveriksi tuli Rome-taulu. Kuvat on ostettu Sinooperista, ja ne ovat skräppipaperia.


7.jpg10.jpg


Valoryijy siirtyi vanhasta vierashuoneesta olkkariin. Mä niin tykkään näistä tunnelmavaloista, ne palaa meillä ympäri vuoden!


15.jpg


Tv-tasollakin tavarat vaihtuivat. Viime Ikean reissulla ostin pari tekokasvia. Oivallinen vaihtoehto sellaiselle, jolla ei aidot kukat tahdo pysyä hengissä ;)


1.jpg


Sohvan yläpuolelle olisi tarkoitus ommella viirinauha. Ennen joulua tässä ollut viirinauha on päätynyt tytön huoneeseen, tänne kaipaan nyt pirteitä kevätvärejä! Pian saapuu tilaamani paketti H&M:ltä, josta löytyy turkooseja tyynynpäällisiä, sitä väriä tulee siis ainakin näkymään olkkarissa.


Ihanaa viikkoa teille kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3