torstai 6. maaliskuuta 2014

Tytön valtakunta ensiesittelyssä!

Tytön huoneen sisustus alkaa olemaan sillä mallilla, että päätin ottaa ensimmäiset kuvat teillekin näytettäväksi (osin on siis vielä keskeneräistä)! Seinäpintojen uusiminen oli suhteellisen simppeli homma, mutta itse tavaroiden siirtäminen vanhasta huoneesta uuteen olikin isompi urakka. Ensin oli tietysti siivottava kaapistot tyhjäksi uudesta huoneesta ja niiden uusi sijoituspaikka tuotti päänvaivaa.


Täällä on reilu viikko järjestelty vaatehuoneita ja kaappeja, karsien kaikki turhat tavarat myyntiin tai roskiin. Tästä syystä bloggailukin on jäänyt vähemmälle, mutta nyt helpottaa kun suurin osa tavaroista on paikallaan!


2.jpg


Tervetuloa tytön omaan valtakuntaan! :) Huone toimi aikaisemmin vierashuoneena, ja rautasänky sai jäädä tänne (jatkossakin yövieraat majoittuvat täällä). Tämä vie kyllä harmittavan ison tilan muutoinkin jo pienestä huoneesta, joten olemme harkinneet toisen sängyn hankkimista.


Aiemmin kerroin jo meidän ostaneen Ikeasta uudet matot tänne huoneeseen. Matot oli edulliset, yht. noin 25 €. Ihan tyytyväinen en näihin ole, voisi olla isommatkin, mutta mennään ainakin hetki näillä!


13.jpg


Seinällä oleva maalaus oli alunperin tarkoitus peittää, koska tämä ei ollut tytön mieleen. Sain suostuteltua hänelle, että mikäli vähän muokkaamme väritystä hänen toiveiden mukaan, se saisi jäädä. Niimpä maalasin linnut vaaleanpunaisiksi, lehdet vihreäksi ja lintuhäkin kultamaalilla -ja johan kelpasi! :)


3.jpg


Ballerina-sivuverhot on Jotexilta. Näissä on ihania kultakimalteita, jotka näkyy paremmin luonnossa. Kappa on vanha ostos Jotexilta, siitä olen maksanut vaivaiset kolme euroa.


Alkuperäisen suunnitelmani mukaan meillä oli tarkoitus laittaa Expedit lokerikot ikkunan alle. Siinä paikalla ne on olleet silloin, kun huone ensimmäisen kerran toimi tytön huoneena (ruuvin reiätkin on edelleen paikkaamatta :D). Mutta koska lokerikot täytyy ruuvata seinään, se olisi estänyt sivuverhojen käytön ja sen vuoksi päätimme sijoittaa ne pitkälle seinälle päällekkäin.


6.jpg7.jpg


Säilytyslaatikot on Ikeasta. Liitutaulutarralle tuli jälleen käyttöä! Näihin on näppärämpi kirjoitella uudet tekstit jos laatikoiden sisältö vaihtuu. Alimman hyllyn korien tilalle on tulossa H&M:ltä valkoiset säilytyskorit, samaa sarjaa vaaleanpunaisten kanssa.


17.jpg


Tapetit löytyivät Haukiputaan Värisilmästä ja ovat Boråsin mallistosta. Nämä olivat todellinen löytö, sillä nappasin ne alelaarista 5 €/rulla! Ja mikä tärkeintä, näihin tyttökin ihastui kertaheitolla.


Postilokeron ostin Jennan blogikirppiksestä. Tiesin heti, mihin sen sijoitan! Tuohon lokerikon päätyyn on tulossa muutakin, kunhan saadaan ensin hommattua uusi pöytä. Väliaikaisratkaisuna toimii vanhasta huoneesta tuotu Ikean lastenpöytä- ja tuolit.


16.jpg


Tapettia ostimme yhteensä kolme rullaa. Kaksi tähtikuvioista ja yhden raidallista (molemmat mallit alekorista). Nämä sopii tosi kivasti yhteen ja tuovat tyttömäistä tunnelmaa huoneeseen!


8.jpg


Olkkarista siirsin tuunatun puulaatikon tänne yöpöydäksi. Siinä on paikka niin iltasaduille kuin herätyskellolle ja yövalollekin.


5.jpg


H&M:ltä saapui tilaamani tyynynpäällinen, joka tuo ihanaa pirteyttä pinkkien juttujen rinnalle!


11.jpg


Lähikaupasta satuin löytämään myös ihanan purkin kynille! Laatikot (jotka olen tilannut täältä) olen päällystänyt lahjapaperilla.


14.jpg


Tämä nurkkaus on mun lempparijuttu huoneessa! Nyt on vapaus laittaa suloisia tyttöjen juttuja esille <3


15.jpg


Pöydän lisäksi huoneeseen on hakusessa vielä ainakin kattolamppu. Ja se oikea matto. Mut hiljaa hyvä tulee! Seuraavaksi remppavuoroon pääsee poikien huone, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa isi!


Kivaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3