sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tauluhyllyjä olkkariin

Heips!


Tämä viikonloppu on mennyt mukavissa merkeissä! Vanhempani ja pikkusiskoni olivat käymässä, joka tiesi hieman helpotusta lasten kaitsemisessa :) Niimpä minulla oli aikaa sisustella olkkaria ja tytön huonetta.


Ikeasta kotiutuneet tauluhyllyt saivat paikkansa olkkarin seinältä. Nämä sopii paikalleen juuri niin hyvin, mitä olin alunperin ajatellutkin! Tykkään, tykkään!


1.jpg


Ostimme kaksi pitkää tauluhyllyä ja tarkoitus oli laittaa ne alekkain vitriinin oikealle puolelle. Sitten muistin, että meillä on yksi lyhyempi tauluhylly joutilaana ja mallasin sitä seinälle pidemmän hyllyn kanssa. Minusta näytti ehdottomasti kivemmalta näin!


2.jpg


Family-tekstin sekä valokuvakehyksen siirsin meidän makkarista tänne. Muut jutut on olleet jo aiemmin olkkarissamme tai toisessa oleskeluhuoneessamme. Mitään uutta tänne hyllyille ei siis tarvinnut hommata, mutta varmasti näihin tulee päivitettyä uusia juttuja usein. Pieniä väripilkkuja kaipaan vielä lisää.


3.jpg4.jpg


Pienissä kehyksissä on Walldesignin tekstikortit, jotka olen tilannut Bellapuodin kautta. Taustalla harmaata lahjapaperia.


7.jpg


Toisen pitkän tauluhyllyn sijoitimme tv:n yläpuolelle. Siihen tavarat on vielä osittain hakusessa, esittelen sen sitten valmiimpana. Näillä sai kyllä tosi kivasti ilmettä olkkariin, kaivattu lisä tänne! :)


8uus.jpg


Viikonlopun kunniaksi hommasin jälleen tulppaaneja ilahduttamaan meitä. Sininen kannu on alelöytö Anttilasta, 4 €.


Ihanaa viikkoa teille kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3