tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pientä kivaa keittiöön

Hei kaikille!


Viime viikonloppu vierähti Kuusamon maisemissa ja pääsin vihdoin käymään yhdessä sisustusliikkeessä, jota moni on minulle suositellut. Liike oli juuri sitä, mitä osasi odottaa -todella kiva valikoima edullisia sisustustuotteita, lähinnä maalaisromanttiseen makuun. Muutama kiva juttu tarttui mukaani! Niistä lisää aivan kohta, mutta ensin hieman yleiskuvaa.


2_8.jpg


Edellisellä Ikean reissulla päätin napata ostoskoriini pitkään harkinnassa olleen mustan ripustustangon (Fintorp).


5.jpg


Aiemmin meillä oli tuolla seinustalla kaksi teräksen väristä tankoa. En tykännyt niiden väristä ja käytössä olin todennut, että toinen tanko oli turha.


4.jpg


Musta sävy sopii mielestäni ehdottomasti paremmin mitä teräksen, ja lisäksi nyt tankoon mahtuu juuri se mitä tarviikin -ei mitään ylimääräistä. Ostin kaksi sarjaan kuuluvaa purkkia, jotka säilöö käsien- sekä astianpesuaineen.


9.jpg10.jpg


Koko seinusta näyttää nyt ryhdikkäämmältä ja selkeämmältä. Pienilläkin jutuilla on merkitystä!


5.jpg6.jpg


Kuinka ihanaa nyt onkin kuvailla, kun auringon valoa tulvii ikkunoista! Kevät <3


6_2.jpg8.jpg


Sisustusliike Villa Vanilla, jossa vierailin, sijaitsee Kaakelikeskus Kuusamon tiloissa (Keskuskuja 3). Sieltä mukaani tarttui mm. ihana jalallinen lasikupu ja pullo, jotka pääsivät koristamaan keittiön pöytää :) Villa Vanilla tulee avaamaan kevään aikana verkkokaupan, joten tekin siellä ruudun toisella puolella pääsette ihastelemaan kivoja tuotteita!


7.jpg


Tarjottimella näkyy myös H&M:ltä tilaamani herkät tuikkukupit. Naistenpäiväksi ostamista ruusuista yksi kaunis yksilö vielä sinnittelee!


12.jpg11.jpg1.jpg


Poikien huoneeseen löytyi jotain kivaa Tori.fi:stä, tulette pian näkemään mitä! :)


Aurinkoista viikon jatkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3