perjantai 14. maaliskuuta 2014

Peltitähti ja ripaus minttua!

Yksi olohuoneen uusista tauluhyllyistä koki taas muutosta, kun meille saapui ahh niin ihana peltitähti! <3


t2.jpg


Samanlaisiahan on myynnissä useissa sisustuskaupoissa, mutta nämä Halpa-Hallista löytyneet oli huomattavasti edullisemmat, 8 €. Halkaisijaltaan tämä on 51 cm, eli näyttävä somiste!


t%C3%A4hti.jpg


Tähden myötä isommat taulut vaihtuivat ja lisäsin enkelin toisen kaveriksi.


16.jpg


Ennen hyllyn asetelma näytti tältä.


5.jpg


Tähtiä löytyi valkoisina ja mustana. Mietin pitkään, kumman otan ja valitsin sen turvallisemman vaihtoehdon. Valkoista seinä vasten ei juuri erotu, eli kyllä tämä tulee saamaan suhumaalia pintaansa. Vaihtoehtoina on mattaharmaa, hopea ja musta. Mikä teidän mielestä sopisi parhaiten?


4.jpg6.jpg


Ja hupsista, lisää tähtiä! :D Päätin päällystää yhden laatikoista lahjapaperilla, se kun näytti aiemmin niin pliisulta (tumman harmaana). Tykkään!


Laatikoiden päällystämisessä olen käyttänyt kaksipuolista liimakalvoa (klik), jota olen tilannut cc hobbystä. Pienet palat riittää muutamaan kohtaan jokaista laatikon sivua, on muuten tiukasti jämähtävää kalvoa!


9.jpg


H&M:ltä tilaamani tyynynpäälliset saapuivat myös jokunen aika sitten. Perhostyynystä tykkään tosi paljon! Siinä turkoosin sävy on just hyvä, pastellinen. On itseasiassa lähellä mintun sävyä, jota olen ajatellut lisääväni hieman sisustukseen. Tyynynpäällistä voisi tilata jossain vaiheessa toisenkin. Pilkullinen tyynynpäällinen oli makuuni turhan kirkkaan sävyinen, näyttää enemmän siniseltä kuin turkoosilta.


8.jpg


Kaupasta nappasin suloisia mintun värisiä tuikku- ja antiikkikynttilöitä. Jälkimmäiset pääsivät olkkarin pöydälle. Minttu sopii niin ihanasti kevääseen, tuleekohan tästä väristä mulle uusi villitys? :)


Kivaa viikonloppua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3