keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Päiväpeitto ja muita löytöjä

Heips!


Ellokselta saapui tilaamani paketti, jossa oli mm. uusi päiväpeitto tytön huoneeseen. Aiempi tähtipeitto sai palata vanhalle paikalleen kerrossänkyyn, joten pojilla on jatkossa samanlaiset päiväpeitot.


1.jpg


Päiväpeitolle jäi hintaa vaivaiset 7 €! Tämä löytyi tarjoustuotteista ja lisäksi hyödynsin kampanjan, jolla aletuotteista sai vielä -50 % lisäalennuksen.


2.jpg


Peiton kaveriksi hommasin myös tyynynpäälliset, jotka myytiin kahden kappaleen setissä (1,25 €/setti). Ostin toisen setin myös harmaana, halvalla kun sai ;)


3.jpg


Näissä tekstiileissä on ihana, hento tähtikuviointi. Tähdet ne jaksaa aina vaan miellyttää! <3


5.jpg6uus.jpg


Eilen pyörähdimme lasten kanssa Halpahallissa, josta löytyi tytön prinsessanurkkaukseen ihanan pinkit enkelinsiivet (3,95 €). Nämähän ei leikeissä kauaa kestä, joten hyvä et näitä on useampia!


15.jpg


Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo sängystä, jonka ostimme Tori.fi:stä (20 €). Tämä odottaa nyt hiontaa ja uutta maalia pintaansa. Tästä tulee ihana rinsessasänky tytölle! <3


12.jpg11.jpg


Elloksen paketissa oli myös kaunis Paris-matto (12 €) sekä tyynynpäällinen (4 €), jotka sijoitin ens alkuun toiseen oleskeluhuoneeseemme. Tämä huone on nyt muutostilassa (lue: tavarat sikin sokin). Rautasänky siirretään tänne tytön huoneesta uuden tieltä. Niimpä vanha levittettävä sohva saa kyytiä, ja muutoinkin huoneen kalustus täytyy miettiä uusiksi.


13.jpg


Eilen illasta ehdin käymään pikaisesti lähikirpparilla, eikä ollut turha reissu. Tämä ihana, hopeoitu tarjotin lähti neljällä eurolla mukaani! Tämä on huikaisevan kaunis!! <3


14uus.jpg


Tarjotin toimii esim. kivana alustana kynttilöille ja tietysti ihan tarjoilukäyttöön. Miten olisi aamupala sänkyyn tästä tarjottuna? :)


16.jpg


Innokkaana leipurina en voinut olla nappaamatta tätä isoa muottisettiä (4 €) mukaani! Näitä tulen käyttämään niin pikkuleipien, kuin kakkukoristeidenkin tekemiseen.


17.jpg


Jostain blogista muistan lukeneeni kivan idean suhauttaa Ikean tähtiseinävalaisimet toisen värisiksi. Kun näin nämä lamput kirpparilla, idea tuli mieleeni ja päätin napata nämä mukaani! Nämä on tulossa poikien huoneeseen, joka näyttää tällä hetkellä todella tyhjältä -sen jälkeen kun siirsimme kaikki tytön tavarat sieltä pois...


Meillä on tällä hetkellä useampi tuunausjuttu työn alla, katsotaan minkä ehdin teille ensimmäiseksi esittämään! :)


Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3